Dolar 32,5433
%0.01
Euro 34,9241
%0.27
Altın 2.420,100
%-0.41
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'Okan Yüksel Parkı sen ne güzel şeysin'

Hatırlanmak çiçek bahçesindeki gül kadar güzel ise hatırlanmamak gülün dikeni kadar can yakıcıdır acı vericidir.

Neden, makam ve mevki sahibi iken toplumun sosyal, kültürel ve kentsel yaşamına uzun yıllar hizmet etmiş önemli katkılarda bulunmuş değerlerimize vefasızlık yapıyoruz görmezlikten geliyoruz'

Neden, “İnsan ölünce kıymetleniyor!” safsatasının soğuk yüzünü bir kenara iterek, henüz daha yaşamlarını sürdürürken bu harika güzel insanların kıymetini bilmiyoruz' 
Geçmiş zamanın bir yerinde, toplumun çıkarları için kendi çıkarlarını bir kenara iterek halka hizmet edenlerin isimlerini ölümsüzleştiren ve gelecek kuşaklara model olarak sunan herkesi içtenlikle kutlamak gerekir.

Edebiyatımıza, kültür değerlerimize ve çağdaş kent yaşamımıza uzun yıllar hizmet edenleri unutmayan Karşıyaka Belediyesi bu kez, İzmir basınının çilekeş, onurlu, başı daima dik duran gazeteci şair ve yazar Okan Yüksel’in adını bir parka vererek geleceğe yazdı. 
Her zaman ezilenlerin yanında bir abide gibi duran, gazeteciliğin nimetlerini, ilkeleri ve inançları uğruna hep elinin tersiyle iten ve yüreği dağlar gibi yüce insan sevgisiyle dolu bu edebiyat emekçisine gösterdikleri vefa için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ve Karşıyaka Beledi-ye Meclis Üyelerini kutluyorum.

İki gün önce Okan Yüksel Parkı’nda torunumu gezdirirken bir türkü mırıldandım hep, ‘Okan Yüksel Parkı’ sen ne güzel şeysin’… Bir elimde torunum, bir elimde torunumdan sakladığım iki damla gözyaşım... Teşekkürler Karşıyaka Belediyesi.