Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'nın yeni yönetim kurulunu Ali Aslan açıkladı

AK Parti Bayraklı'nın yeni yönetim kurulunu Ali Aslan açıkladı

Tepekule’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan, yönetim kurulunu tanıttı. Görevden alınan Erdal Seyitler’in yönetiminde yer alan Uğur Bayrak, Abdurrahim Aydın ve İmren Ünal Aytekin yeni yönetimde de yer aldı.Yönetimde dikkat çeken en önemli isim CHP’de uzun yıllar siyaset yapan Alevi dedesi Veli Aksüt...

  • Ege Postası
  • 20.03.2013 - 14:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Erdal Seyitler’in MKYK tarafından görevden alınmasından sonra Seyitler’den boşalan başkanlık koltuğuna Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Bayraklı Belediyesi Grup Başkanvekili Ali Aslan atanmıştı.Uzun süredir yapılan çalışmalar sonrası Aslan, A takımı oluşturdu.

AKAY DA KATILDI
Tepekule’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Ali Aslan, yönetim kurulunu tanıttı. Toplantıya İl Başkanı Ömer Cihat Akay,Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar,İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz da katıldı.

30 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Aslan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Bülent Özel, Yakup Gülcan,Çağlar Haspolat, Mehmet Hakan Çam, Semra Keskin,Osman Sağlam, Mehmet Şençoban, Adem seçilmiş, Rengin Katırcıoğlu, Hakkı Atilla,Hüseyin Boyacı, Uğur Bayrak, Murat Pervane, Tarkan Düzman, Abdullah Yalçın, Abdullah Ünal, Ömer Çelik, Abdurrahim Aydın, Aynur Çetin, Veli Aksüt, İsrafin Ateş, Sedrettin Kına, Safiye Laçin, Adnan Çelik, Ahmet Yağcı, Berna Baştan, Reşit Çelik, İmren Ünal Aytekin ve Mustafa Kandemir

ESKİ YÖNETİMDEN ÜÇ KİŞİ
Görevden alınan ilçe eski Başkanı Erdal Seyitler’in yönetiminde yer alan Uğur Bayrak, Abdurrahim Aydın ve İmren Ünal Aytekin yeni yönetimde de yer aldı.



LİSTEDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün ortağı olarak çalışmalarını sürdüren Osman Sağlam, CHP’de uzun yıllar siyaset yapan Alevi dedesi Veli Aksüt, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, daha sonra serbest bırakılan organizatör Çağlar Haspolat, Ankara’ya giderek başkanlık yarışına katılan Hakkı Atilla dikkat çeken isimler oldular.



ASLAN YÖNETİMİNİ ANLATTI
AK Parti Bayraklı’nın çiçeği burnunda ilçe başkanı Ali Aslan, Adalet Bakanlığı’na ve AK Parti Genel Merkezi’ne yapılan saldırıyı kınadığını ifade ederek başladığı konuşmasında “ el ele, omuz omuza, sırt sırta mücadele edeceklerine söz veren ve bana yol arkadaşlığı yapacak yönetim kurulu listemizi oluşturduk. 9 günlük çalışma sonrası listemizi Genel Merkeze sunduk ve kabul edildi.Genel merkezimizin belirlediği kriterlere göre yüzde 50’sinden fazlası üniversite mezunu, Bayraklı’da ikametgah ediyorlar, siyasette deneyimli isimlerde var, yeni yüzler de... Esnafından iş adamına kadar çeşitli meslek gruplarından seçim yaptık.AK Parti’ye sonuna kadar gönül verecek ve hizmet edecek isimlerden oluşuyor. Oturduğu koltuğa değer katacak AK sevdalılardan oluşuyor. Genel Başkanının izinde partisine sıkı sıkıya bağlı, birbirine inanan güvenen yol arkadaşlığını iyi bilen kardeşlerimden oluşuyor. Bayraklı Belediye Başkanlığı kazanmanın bilincinde olan neferlerden oluşuyor. Az yemeyi az uyumayı kabul etmiş, çok çalışmaya ant içmiş, inançlı dürüst ve cesur isimlerden oluşmakta. Bayraklı’da tarih yazacak yönetimdir.Kibir dedikodu iftira ayrımcılık tembellik davranışlarından uzaktır. Temelde iyi niyet sevgi saygı hoşgörü bağışlayıcılık vardır” dedi.



AKAY SALDIRIYI KINADI
Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da, yeni yönetimin Bayraklı’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Bayraklı’da olanları hadiseleri bundan sonra artık biz arkamızda bıraktık. Yeni günlere umutla, heyecanla bakıyoruz. Bayraklı bizim için gerçekten önemli. Geçmişteki çalkantıları bir kenara bırakarak, yeni bir yönetimle yeni bir anlayışla tüm Bayraklı’yı kucaklayacağız.

“GEMİDEN BİR KİŞİNİN DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Tüm Bayraklı’ya tek tavsiyem var. Sizler bu geminin kaptanısınız. Bu gemiden bir kişinin bile denize düşmesine izin vermeyeceksiniz. Yapılan saldırıları bir kez daha kınıyorum. Hukuka yapılan saldırı Adalet Bakanlığı’na, halka yapılan saldırı Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yapılmıştır. Biz bu yola kefenlerimizi giyerek çıktık diyor Sayın Başbakanımız. Biz kendi aramızda birlik beraberliğimizi korursak bize değil lav silahları hiçbir kuvvet zarar veremez” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.