Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de temayül vakti

AK Parti İzmir’de temayül vakti

AK Parti Genel Merkezi,İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için İzmir Teşkilatı’nın nabzını tutacak. 27 Ekim’de gerçekleştirilecek temayül yoklamasına Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop başkanlık edecek.

  • Ege Postası
  • 22.10.2013 - 16:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı'nın, Büyükşehir Belediye Başkanı adayını belirlemek için 27 Ekim'de, ilçe belediye başkanlarını belirlemek için ise 10 Kasım'da sandık başına gideceği açıklanmıştı.Genel Merkez il başkanlığına öğle saatlerinde temayülle ilgili yazı gönderdi.

Genel Merkezin talimatı doğrultusunda İzmir Teşkilatı 27 Ekim Pazar günü hem Büyükşehir için hem de ilçe belediye başkanlıkları için gönüllerindeki isimleri yazacak. Pazar günü gerçekleşecek temayül yoklamasına Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop başkanlık edecek.

Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan temayül yoklamasında il yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, mahalle başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri oy kullanacak.

Temayüle katılanlar 'Büyükşehir belediye başkan adayı kimi görmek istersiniz' ve 'ilçenizde hangi ismi aday olarak görmek istiyorsunuz' sorusunun altına ikişer isim yazabilecek.Teşkilat mensuplarına herhangi bir isim sorulmayacak.

BAŞBAKAN’IN İZMİR PROGRAMI HAZIR!

Bu arada Başbakan’ın İzmir programı da netleşmeye başladı. Başbakan 30 Ekim'de saat 11:00’de İzmir’e gelecek ve İktisat Kongresi’ne katılacak. Daha sonra ise Kaya Termal’de İzmir Teşkilatıyla birlikte öğle yemeği yiyecek. Başbakan yemeğin ardından Kuşadası’na gidecek ve Kuşadası Kongre Merkezi’nin açılışını gerçekleştirip, Ankara’ya dönecek.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.