Dolar 32,5704
%0.17
Euro 35,2712
%0.48
Altın 2.469,400
%0.25
Bist-100 10.727,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baykal İzmir'e çıkarma yapacak!

Baykal İzmir'e çıkarma yapacak!

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal 7 Eylül Cumartesi günü İzmir’e geliyor. Kentte 3 gün kalacak olan Baykal, 9 Eylül’de hem İzmir'in kurtuluş yıl dönümü hem de CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılacak.

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 14:32
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, İzmir’e üç günlük çıkarma yapacak. Geçtiğimiz hafta sonu CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın Kuşadası’ndaki düğüne katılmak İzmir’e gelen ve havalimanında eski İzmir milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Canan Artıman ve İzmir eski İl Başkanı, Konak Belediye Başkan aday adayı Kemal Karataş'la sohbet eden Baykal bu kez İzmir’de uzun soluklu kalacak. Cumartesi günü kente gelecek olan Baykal, 9 Eylül'deki etkinliklerde de yer alacak.

BAYKAL'IN PROGRAMIYLA ARITMAN  İLGİLENİYOR
Baykal’ın İzmir’deki üç günlük programı hakkında bilgiler veren eski İzmir Milletvekili Canan Arıtman, “ Deniz bey Cumartesi günü saat 17:00’de İzmir’de olacak. Kendisini havalimanında bir çok partilimiz karşılayacak. Daha sonra hepbirlikte İzmir Milletvekilimiz Mehmet Ali Susam’ın kızının düğününe katılacağız. Pazar günü ise Deniz Bey kentte partililerimizle, STK temsilcileriyle temaslarda bulunacak. Ziyaretler yapacak. 9 Eylül’de ise hem İzmir’in kurtuluşunun 91'inci yıl etkinliklerine hem de partimizin 90'ıncı kuruluş yılı etkinliklerine iştirak edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.