Dolar 34,1638
%0
Euro 38,1701
%0.01
Altın 2.923,900
%0.13
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'le Kaya'dan sürpriz zirve!

Engin'le Kaya'dan sürpriz zirve!

İsmi uzun zamandır CHP’den Konak Belediye Başkan aday adaylığı için gündeme gelen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Seda Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’le sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 16:38
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İsmi uzun zamandır CHP’den Konak Belediye Başkan aday adaylığı için gündeme gelen Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Seda Kaya, CHP’den adaylığa göz kırptı. İsmi DSP’yle de anılan Kaya, CHP İl Başkanı Ali Engin’le sürpriz bir görüşme gerçekleşti. 15 dakika süren görüşmede Kaya, İl Başkanı Engin’e adaylık düşüncesini iletti.

İL NEZDİNDE İLK GİRİŞİMİ
Geçtiğimiz günlerde DSP’den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi aldığı ancak reddettiği kamuoyuna yansıyan EGİAD Başkanı Seda Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’le sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Yaklaşık 1 ay önce Genel Merkez nezdinde belediye başkan aday adaylığı için girişimlere başlayan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’ında geçtiğimiz hafta CHP Lideri’ne ismini ilettikleri Kaya, İl nezdinde de ilk girişimini gerçekleştirmiş oldu.

ENGİN SICAK BAKMIYOR
İl Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmede Kaya’nın belediye başkan adaylığı konusundaki girişimlerini ve koltuğa sıcak baktığını Engin’e ilettiği belirtilirken, Engin’in de Kaya’ya olumlu veya olumsuz bir tepki vermediği, Genel Merkezin kimi aday gösterirse o isme il örgütü olarak sonuna kadar destek olacaklarını ifade ettiği öğrenildi.Parti kulislerinde Engin'in Kaya'nın adaylığına sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Kaya,isminin farklı partilerde adaylık için geçmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde “ Adaylık yönünde şuan hiçbir partiye yönelik bir talebim olmadı. Kimse ile de görüşme yapmadım. STK başkanları ve etkili dernek yöneticilerinin siyasette gündeme gelmesini doğal karşılıyorum. Resmi bir görüşmem olmadı” açıklamasını yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.