Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erel'den CHP'li vekillere ve Başbakan'a çağrı var!

Erel'den CHP'li vekillere ve Başbakan'a çağrı var!

CHP İzmir Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, katıldığı radyo programında parti içi mesajlar verdi. Erel, CHP İzmir’de 7 vekilin Ankara çıkarması sonrası günlerdir devam eden ve vekilleri ikiye bölen tartışmanın basın önünde yapılmaması gerektiğini söyledi, “Örgütün moral ve motivasyonunu bozuluyor” dedi. Erel, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanması beklenen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın vaatlerine İzmirlilerin inanmayacağını söyledi, “Yıldırım'ın İzmir’de aday olmasının CHP açısından AK Partili herhangi birinin aday olması anlamına geliyor. Bence Başbakan gelsin İzmir’den aday olsun” diye konuştu” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 06.12.2013 - 11:18
 EGE POSTASI - CHP İzmir Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

MORAL MOTİVASYON BOZAR BU GİRİŞİMLER
Erel, CHP İzmir’de 7 vekilin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptığı ve ‘Kocaoğlu olmasın’ mesajı verdiği görüşme sonrası kamuoyunda devam eden ve vekillerin ikiye bölündüğü tartışmanın örgütün moral ve motivasyonunu bozduğunu söyledi. Mevcut başkanları kamu önünde tartışmanın ve eleştirmenin partiye hiçbir katkısının olmadığını ifade eden Erel şunları söyledi; “Ankara’da aday belirlemeye yönelik yöntem toplantısı yapılmıştı. Bu toplantılarda gündeme gelmemişti. Basın önünde tartışmak partiye zarar getirir. Bizi rahatsız eder motivasyonumuzu bozar bu girişimler. Mevcut başkan parti içinde her mecrada tartışılabilir. Nerede tartışılır kurultaylarda, kongrelerde danışma meclislerinde…Partili olmanın sorumluluğudur bu…Vekil, partili, yönetici, mevcut başkanı ve il başkanını danışma meclislerinde tartışmalı”


AYİNASI İŞTİR…

Erel, önümüzdeki günlerde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanması beklenen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın vaatlerine İzmirlilerin inanmayacağını söyledi. Güçlü bir bakan hizmet üreten bir bakan algısı yaratılmaya çalışıldığını ifade eden Erel, “ 10 yıldır hizmet yapan Bakan’ın İzmir’e bakış açısı ortada…‘İzmir’İ çok seviyorum gelirsem yatırım yapacağım’ demesine İzmirli inanmaz. Parti örgütü zaten inanmaz. Ayinası iştir kişinin lafına bakılmaz. İzmir’den aldıkları verginin karşılığını vermezken,dosyalar bakanlıklarda beklerken İzmirli vekil bakan olarak Yıldırım ses çıkartmadı zamanında…Sonra da gelip bir şeyler vaat ederseniz size inanmazlar. 35 proje açıkladı 2 yıl önce…Sokakta mikrofon uzatalım hangileri tamamlandı diye soralım cevap alamayız.35 proje için izleme komitesi oluşturulmuştu. Partiyi temsilen ben katıldım. AK Parti’yi temsilen kimse gitmedi. 2 yıl önceydi bu toplantı. Buradaki karayolları müdür yardımcısı, DSİ şube müdürü geldi. Onlarda ‘Projeler açıklandı ancak bizim projelerden haberimiz yok’ dediler. Her seçim öncesi AK Parti proje açıklar.Paket açıklar. O dönemde bir algı yaratır ancak gelir geçer” dedi.

BAŞBAKAN ADAY OLSUN!
Bakan Yıldırım’ın İzmir’de aday olmasının CHP açısından AK Partili herhangi birinin aday olması anlamına geleceğini söyleyen Erel, “ Belediyelerimiz yaptıklarıyla gidip vatandaştan oy talep edecekler. Belediye başkanlarımız çalışkansa bir dönem daha hak ediyorlarsa İzmirli de bunu istiyorsa bunun önünde Yıldırım’da duramaz Başbakan’da duramaz. Başbakan’da gelip aday olabilir. Yıldırım’a haksızlık etmesin, bence Başbakan gelsin İzmir’den aday olsun” diye konuştu.Erel, AK Parti’nin İzmir’de bazı sandıklarda üye sayısından daha az oy alacağı iddiasında da bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.