Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar: Cam gibi şeffaf olacağım

Akpınar: Cam gibi şeffaf olacağım

CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeyi cam gibi şeffaf bir anlayışla yöneteceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 10:40
 İZMİR - CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeyi cam gibi şeffaf bir anlayışla yöneteceğini söyledi. Akpınar, “Mali kontrolün yerel yönetimler üzerinde baskı aracı olarak kullanılmadan denetimin gerçekleşmesi esas alınmalıdır. Tüm dünyada sosyal demokrasi yerel yönetimlerin güçlenmesini isterken, bu güçlü yapıların saydam ve denetlenebilir olmasına da önem verir. Denetim, şeffaflık ve hesap verme sorumluluğu göstermelik kavramlar olmaktan çıkarılarak herkes ne yaptığımızı bilecek” dedi.

Çalışmaktan yorulmam
CHP’de 25 yıllık aktif siyasi yaşamında İzmir’in sokaklarını karış karış gezdiğini ifade eden 44 yaşındaki Hüseyin Mutlu Akpınar, “Hep insanlarla birlikte oldum. Onların mutluluğu için çalıştım. Gücüm yettiğince sorunlarına çözüm buldum. Aday gösterilip seçilirsem bunu daha da artırarak devam ettireceğim. İyi bir çalışma grubumuz var. Onlarla birlikte yaratıcı olacağız, kente katkıda bulunmak isteyenlerle işbirliği yapacağız, yetkinliği önemseyeceğiz, katılımcı yerel yöneticilik anlayışıyla ‘ortak akılla’ hedefe ulaşacağız. Kimsenin yakınmayacağı bir belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

En büyük STK olacağız
Belediyeyi devlet dairesi algısından çıkarıp kentin en büyük demokratik kitle örgütü algısına dönüştürmeyi amaçladığını ifade eden Akpınar, istihdama öncelik vereceğini, insana dokunan hizmetler üreteceğini dile getirdi. Hüseyin Mutlu Akpınar, “Vatandaş her türlü sorununda yanında belediyenin olacağını görecek. İnsanı merkeze koyan, emekten, barıştan, eşitlikten, özgürlükten, demokrasiden yana, bir arada yaşamı savunan bir anlayışla mişli geçmişten uzak, geleceği kurmaya talip” olduğunu dile getirdi. (Çocuklarla foto yanına)
Akpınar, yerel yönetimleri yerel demokrasinin, hoşgörünün, çağdaş yaşamın, gelişmenin, katılımcılığın, halkla bütünleşmenin ve toplumsal dayanışmanın merkezi olarak gördüğünü söyledi.
Akpınar, “Ben, sorunlara çözüm üretmek için aday oluyorum. Sorunların altında ezilen insanlarımızın daha iyi ve onurlu bir yaşamı hak ettiklerine inandığım ve bunu yapabilecek kararlığa sahip olduğum için aday oluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.