Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızır geldi Büyükşehir'de domino etkisi!

Hızır geldi Büyükşehir'de domino etkisi!

Uzun süren yargı sürecinin ardından gelen mahkeme kararı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Ersu Hızır'ın resmen görevine iade edilmesiyle birlikte, belediyede rotasyona gidildi. Hızır'ın gelişi ile birlikte en çarpıcı kadro değişikliği ise, Kararlar ve Tutanaklar Daire Başkanı Tülay Azeri'nin genel sekreter yardımcılığına atanması oldu.

  • Ege Postası
  • 26.12.2013 - 12:32
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun "Güven eksikliği gerekçesi ile görevden aldığı Eski Genel Sekreter Ersu Hızır'ın belediyeye dönmesinin ardından taşlar yerinden oynadı ve yeniden kadro değişikliğine gidildi. Uzun süren yargı mücadelesinin ardından ve Danıştay'a kadar giden sürecin sonlanması ile birlikte, Hızır'ın belediyeye dönmesi ile birlikte iki kritik makamda kadro değişikliğine gidildi.

AZERİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI OLDU

Mahkeme kararının ardından görevine iade edilen Hızır'ın dün belediyeye geldiği ve kendisine Karabağlar Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ederek görevinden ayrılan Genel Sekreter Muhittin Selvitopu'nun odasının verildiği öğrenilirken, iki ayrı makamda da rotasyon yapıldı. Kararlar ve Tutanaklar Daire Başkanı Tülay Azeri, genel sekreter yardımcılığı görevine terfi ederken, kendisinden boşalan koltuğa ise Başkan Aziz Kocaoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Levent İşler geldi.

MAKAM KRİZİ YAŞANDI
Ersu Hızır'ın resmen genel sekreterlik görevine dönmesi ile birlikte Pervin Şenel Genç genel sekreter yardımcılığına atanırken, bu durum belediyede yeni bir krize yol açtı. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun talimatı üzerine Hızır'a Eski Genel Sekreter Selvitopu'nun makam odası tahsis edilirken, Hızır'ın duruma tepkisinin ise sert olduğu öğrenildi. Göreve başlamak üzere eski odasına gelen Ersu Hızır'ın, kendisine Selvitopu'nun odasının ayrıldığının öğrenmesi üzerine sinirli bir şekilde buradan ayrıldığı öğrenildi. Pervin Şenel Genç'in odasından ayrıldığı esnada koridorlarda hakaretler ettiği belirtilen Ersu Hızır'ın yeni odasına doğru gittiği öğrenildi.

HIZIR EMEKLİ Mİ OLACAK'
Diğer yandan resmen iş başı yapan Eski Genel Sekreter Ersu Hızır'ın yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü emekliliğini isteyebileceği bilgisi edinilirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yeni bir rotasyonun da kapıda olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.