Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Ailesinin Almanya’ya getirilmesi için intihara teşebbüs etti'

"Ailesinin Almanya’ya getirilmesi için intihara teşebbüs etti"

Suriye'de Esed rejimi, vatandaşlarına karşı ağır saldırılarına devam ederken, Almanya'nın Münih kentinde trajik bir intihar girişimi yaşandı. Pazartesi günü sabah saatlerinde Obersendling kasabasındaki bir inşaat alanındaki metrelerce...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 14:47
Suriye'de Esed rejimi, vatandaşlarına karşı ağır saldırılarına devam ederken, Almanya'nın Münih kentinde trajik bir intihar girişimi yaşandı. Pazartesi günü sabah saatlerinde Obersendling kasabasındaki bir inşaat alanındaki metrelerce yükseklikteki vinçe tırmanan Suriyeli bir mülteci, Mısır'ın başkenti Kahire'de bulunan ailesinin de Almanya'ya getirilmemesi durumunda intihar edeceğini söyledi.

Polis ve mülteci arasında yaşanan 16 saatlik pazarlığın ardından 31 yaşındaki Suriyeli mülteci, polis ve itfaiye yardımı ile vinçten indirildi. Vinçten inmeden önce polisten cep telefonu isteyip avukatla görüşen mülteci, telefon görüşmesi yapmasına rağmen vinçten inmedi. Bunun üzerine gece saat 23.30 sıralarında özel polis ekipleri vinçe çıkıp, mülteciyi yakaladı. Mültecinin, intihar girişiminden sonra psikiyatriye götürüldüğü belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.