Dolar 32,5714
%0.17
Euro 35,0480
%0.21
Altın 2.458,740
%0.95
Bist-100 10.578,00
%1.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Altay'a gelirken cebimden para verdim!'

'Altay'a gelirken cebimden para verdim!'

TFF 1. Lig temsilcisi Altay'da devre arasında Fatih Karagümrük'ten transfer edilen stoper Abdülhamit Yıldız, siyah-beyazlı kulübe gelebilmek için eski kulübüne bonservis ücretini cebinden ödedeğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2020 - 15:42

İzmir ekibinde son 6 maçta formayı kapan tecrübeli savunmacı, "Altaylı yöneticiler bana transfer teklifinde bulunduklarında çok mutlu oldum. Geçmişte zaten İzmir'de forma giymiştim. Altay'a karşı da oynadım. Gelen teklif beni çok mutlu etti ve gelmek istedim. Eski kulübüm beni bırakmak istemeyince kendi cebimden bonservisimi ödedim ve Altay'a transferim gerçekleşti" dedi.

Kulüp tarafından çok iyi karşılandığını belirten Abdülhamit, "Sanki 10 yıldır Altay'da oynuyormuşum gibi bir hava oluştu. Tesislerde herkes güler yüzlü ve samimi, bu beni çok etkiledi. Açıkçası bu kadar sıcak bir ortam beklemiyordum ve bu kadar samimi insanları başka kulüplerde görmemiştim. Şunu söyleyebilirim, Özgür Ekmekçioğlu başkanımızın 'Maçtan önce isterseniz 5 yıldızlı otelde kamp yapabilirsiniz' teklifi futbolcular tarafından kabul görmüyor. Herkes tesisleri o kadar çok benimsedi ki maçlardan önce tesislerimizde kampa giriyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.