Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Altınözü'ndeki patlama, 10 numara yağ ateşe verilince oldu'

'Altınözü'ndeki patlama, 10 numara yağ ateşe verilince oldu'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hatay’ın Altınözü ilçesindeki akaryakıt patlamasının kaçakçıların 10 numara yağı ateşe vermesiyle meydana geldiğini söyledi. Yazıcı, “Jandarma, akaryakıt depolanan yere gidiyor ve uyarıyor....

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 13:31
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hatay’ın Altınözü ilçesindeki akaryakıt patlamasının kaçakçıların 10 numara yağı ateşe vermesiyle meydana geldiğini söyledi. Yazıcı, “Jandarma, akaryakıt depolanan yere gidiyor ve uyarıyor. Karşı taraf kapıları kilitleyip bidonu ateşleyince patlama meydana geldi.” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi’ne katılan Bakan Hayati Yazıcı, program sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yazıcı, Hatay’daki akaryakıt patlamasıyla ilgili, “Maalesef öyle üzücü bir olay yaşandı. Kaçak akaryakıt faaliyeti yapıldığına ilişkin jandarmaya bir ihbar geldi. Jandarma ihbar doğrultusunda bir takip yapıyor. Depolanan eve gidiyor ve uyarıyor. Karşı taraf kapıları kilitleyip uyarılara cevap vermiyor. Kaçakçılık faaliyetini yürüten kişi bir bidonu boşaltıyor ve ateşliyor. Maalesef patlama sonucu onca vatandaşımız hayatını kaybetti. Onun ham petrol olması ihtimali yok. Yandığı için 10 numara akaryakıt olduğu belli. Soruşturma devam ediyor. Gümrükten böyle bir şeyin geçmesi söz konusu değil, sınırdan geçmiştir.” ifadelerini kullandı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.