Dolar 34,2116
%-0.03
Euro 37,5338
%0.15
Altın 2.880,080
%0.36
Bist-100 9.135,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Başbakan'ı karşılamaya gitmeyin'

'Başbakan'ı karşılamaya gitmeyin'

Gezi eylemlerine karşılık olarak Başbakan Erdoğan'ın Türkiye dönüşünde havaalanında gövde gösterisi yapılacağı iddialarını yanıtlayan Hüseyin Çelik vatandaşları sağduyulu olmaya çağırarak 'karşılamaya gitmeyin' dedi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 08:54
İSTANBUL - Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı protestolarına bir yanıt olarak Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi. 
A Haber canlı yayınında Banu El’in sorularını cevaplayan Çelik, iddiayı yalanlayarak ‘'Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok’' dedi.
Çelik, iddiaları şöyle yanıtladı: 
''AK Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp, gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle bir şeye ihtiyacı yok. 
Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır. 
Miraç kandili nedeniyle müminler bir araya gelecekler. Onlara de sesleniyorum. Sükunet içinde dua edilecek, ibadet edilecek. Sevginin hakim olması gereken huşu içinde ibadet edileceği bir gecedir. Bu geceyi de birileri birilerine zehir ederse bu da çok yazık olur. Böyle bir şey olacağını da beklemiyorum.''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.