Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına... Başkan Piriştina’dan esprili yanıt!

'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına... Başkan Piriştina’dan esprili yanıt!

Belediye Başkanı ve duvar yazıcıları sosyal medyada karşı karşıya geldi. Trafolarla yazılan yazıları sürekli sildirmek durumunda kalan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir trafoya yazılan ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ mesajına, ‘Lütfen tekrar yazmayalım çünkü kötü görünüyor. Yoksa ‘gene’ silmek zorunda kalırız’ karşılığını vererek, mesajına gülümseme işareti koydu. 'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına

  • Ege Postası
  • 30.01.2018 - 12:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Sosyal medyayı etkin kullanmakla bilinen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, duvarlara yazı yazarak görüntü kirliliği yaratanlarla mücadelesini bu kez sosyal medya platformuna taşıdı.

YAZIYA ESPRİLİ KARŞILIK

Duvarlara yazı yazan kimliği belirsiz kişilerin, bir trafoya yazdığı, ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ şeklindeki yazının ve bir belediye görevlisinin trafoyu boyarken yaptığı çalışmanın fotoğrafını birlikte paylaşarak, duvara o yazıyı yazana esprili bir dille yanıt verdi.

GENE YAZARIZ’A GENE SİLERİZ YANITI

Başkan Levent Piriştina, ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ yazısına, “Lütfen tekrar yazmayalım çünkü kötü görünüyor. Yoksa ‘gene’ silmek zorunda kalırız. Yazılarla kirletilmiş trafolarda boyama çalışması gerçekleştiriyoruz” mesajını yazarak, gülümseme işareti bıraktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.