Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Bu akşam açıklayacağım'

"Bu akşam açıklayacağım"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Antalya Gazipaşa Havalimanı açılışında konuştu: "Bugün akşam Antalya'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağım. Mülki sınırların tamamına büyükşehir hizmet verecek. Artık belde beldiyeler olmayacak. Artık plan bütünlüğü gelecek. Şehirli olmak medeni olmaktır. Biliyorsunuz İstanbul'un Kadıköy'ü ve Bakırköy'ü var. Ama artık onlar köy olmaktan çıktılar şehir oldular. Şehircilik bizim işimiz." dedi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2013 - 16:23
 Başbakan Erdoğan Gazipaşa Havaalanı'nın açılış töreninde konuştu. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

İŞTE AK PARTİ'NİN 80 ADAYI

Dünyada her zaman dik durarak Türkiye’nin itibarına itibar kazandırdık. Bangladeş’te önceki gün Molla idam edilmek suretiyle şehit edildi. Kendisine Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Biz ülke olarak böyle bir infazın Bangladeş’e huzur getirmeyeceğini vurguladık, idamı durdurmak için çabada bulunduk. Ama böyle hassas konularda hep susanlar bu defa da sustular. Dışişleri Bakanınız bu idamı durdurmak için çaba harcadı. Bizzat ben Perşembe sabahı Başbakan’ı arayıp endişelerimi ilettim. Dünyadan yeterli baskı gelmediği için bu infaz gerçekleşti.

"AKŞAMA AÇIKLAYACAĞIM"

Bugün akşam Antalya'nın büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacağım.Mülki sınırların tamamına büyükşehir hizmet verecek. Artık belde beldiyeler olmayacak. Artık plan bütünlüğü gelecek. Şehir denilen Medine doğal olarak medeni olmaktır. Şehirli olmak medeni olmaktır. İstanbul'un Kadıköy'ü, Bakırköy'ü var. Ama artık onlar köy olmaktan çıktılar şehir oldular. Şehircilik bizim işimiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.