Dolar 34,2781
%0.11
Euro 37,6973
%0.26
Altın 2.911,170
%0.05
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Bulaşık teliyle kese yapılmaz'

'Bulaşık teliyle kese yapılmaz'

Cem Yılmaz, Gezi protestoları sırasında yazdığı tweetleri sildiği için kendisini eleştiren Levent Kırca'ya yanıt verdi: Magazini bırak artık. Hayat cevap değil sorudur. Bulaşık teliyle kese yapılmaz.

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 14:08
İSTANBUL - Cem Yılmaz, Gezi protestoları sırasında yazdığı tweetleri sildiği için kendisini eleştiren Levent Kırca'ya Twitter üzerinden bugün de yanıt verdi.

Cem Yılmaz, Kırca'ya "Magazini bırak artık. Hayat cevap değil sorudur. Bulaşık teliyle kese yapılmaz” diye seslendi.

Levent Kırca, tiyatro oyunun ardından "Lütfedip 2 tweet atan Cem Yılmaz, endişesinden, korkusundan öteki gün tweetleri sildi. Duydum ki 'Bizim artık çocuğumuz var' diyormuş. Ulan bizim yok m? Burada ölenler çocuk değil m? Biz çocuklarımızın çağdaş şekilde yaşaması için cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Ne yapacaksak demokratik yollardan yapacağız" diye konuşmuştu.

Cem Yılmaz dün Twitter'dan "İhtiyar seni ciddiyete davet ediyorum. Senin dengin değilim. Ben komedyenim... Ne olduğumu biliyor olman mümkün değil! Ben bu mecrayı sizler gibi kullanmadığımı defalarca söyledim! Ay sildi, ay yazdı, ay korktu, ay pıstı. Bunu artık bırakın kardeşler. Rica ederim" yanıtını vermişti.

Yılmaz bugün de Twitter hesabından "Bu kadar bilmemek yakışmıyor sana... Hep aynı yerden vuruyosun... beni karşına alınca düşmanın arkanda kalıyor dikkat et lütfen... ah kötülük.

Bu bir cevap mı'... Hayatınız cevap olmuş. Magazini bırak artık.. az ileri bırak... Hayat cevap değil sorudur.. Bulaşık teliyle kese yapılmaz" diye yazdı. (NTVMSNBC)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.