Dolar 38,4483
%0.04
Euro 43,9164
%-0.07
Altın 4.118,520
%-0.34
Bist-100 9.307,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Cumhurbaşkanı niye gelmiş ki' dedi, gözaltına alındı!

'Cumhurbaşkanı niye gelmiş ki' dedi, gözaltına alındı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'niye gelmiş' dedi, gözaltına alındı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Iğdır mitinginde, "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdi de Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş'" dediği iddiasıyla gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 02.06.2015 - 15:23
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Iğdır'daki mitinginde "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdi de Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş'" dediği iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dün Zübeyde Hanım Bulvarı’nda yaptığı konuşmayı alan dışında izleyen 26 yaşındaki Hüseyin Ali Karabağ, bu sırada iddiaya göre "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdide Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş'" dedi.

Bu sözleri üzerine polisler tarafından gözaltına alınan Karabağ, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Geceyi emniyete geçiren Hüseyin Ali Karabağ, bugün saat 12.30 sıralarında adliyeye sevk edildi.

Iğdır Adliyesi'nin önünde MHP İl Başkanı Özcan Günsoy, MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu ile birçok partili Hüseyin Ali Karabağ’a alkışlarla destek verdi.

Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Karabağ, kendisini bekleyenler tarafından sevinçle karşılandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.