Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Değişim', Hasan Tahsin ruhuyla

'Değişim', Hasan Tahsin ruhuyla

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin, 6 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurulundaki yarışa Değişim Grubu adı altında girmeye hazırlanan Abdi Karagözoğlu başkanlığındaki ekip, çalışmalarını sürdürüyor, projelerini cemiyet üyelerine anlatmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 05.04.2016 - 11:10
Değişim grubu, Abdi Karagözoğlu, Zeynep Gürel, Meral Karaduman, Suavi Yardımoğlu, Nadir Doğan, Erkut Şahin, Fahrettin Dokak, Mustafa Yılmaz, İlhan Arga, Şükrü Akın ve Sinan Doğan'dan oluşuyor.

Değişim grubu, "Hasan Tahsin ruhuyla, özgür düşünce ve gazeteciler üzerindeki baskılara birlikte direnmek için, İktidar sahiplerinin antidemokratik uygulamalarına karşı “biz” olup çoğalarak karşı koymak için, meslektaşlarımızın yanında sadece sözle değil, eylemle de durabilmek için, saygın ve sözü geçen bir cemiyet için, evrensel gazetecilik anlayışını hakim kılmak için, zor şartlarda mesleğini yapmaya çalışan gazetecilerin 70 yıllık birikimlerini korumak ve geliştirmek için, dar kadrocu anlayışları yıkmak için, vesayet anlayışını yok edip, “ortak aklı” hakim kılabilmek için, bireysel çıkarlara son verip kaynakları tüm üyelerimizin yararına kullanmak için, üyelerimizin tamamına bir cemiyetleri olduğunu hissettirebilmek için, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışı için, 'Güçlü Cemiyet Özgür Gazeteci' ilkesiyle yola çıktık" diyor. 

SEÇİM BÜYÜKŞEHİR MECLİS SALONU'NDA
Öte yandan yarınki genel kurulda cemiyetin 851 üyesi yeni başkanını seçmek için sandık başına gidecek. Başkanlık için 4 aday kıyasıya mücadele edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek olagan genel kurulda İGC’nin ilk kadın başkanı Misket Dikmen’in yanı sıra Abdi Karagözoğlu, Oğuz Örnek ve Deniz Keser listeleriyle yarışacak.
Genel Kurul’da Misket Dikmen uçuk mavi, Abdi Karagözoğlu beyaz, Oğuz Örnek mor, Deniz Keser de kırmızı oy pusuları ile seçime gidecek. Saat 10.00’da başlayacak olan genle kurulda 18.00’a kadar oy kullanılabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.