Dolar 34,0978
%0.23
Euro 37,9381
%0.19
Altın 2.815,810
%-0.33
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Duvarların Ötesi' İstanbul’da sahnelendi

"Duvarların Ötesi" İstanbul’da sahnelendi

Bursa Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahneye koyduğu "Duvarların Ötesi" adlı oyun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Günleri’nde sahnelendi.Genel Sanat Yönetmeni Bora Özkula, sekiz kişilik oyuncu...

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 15:49
Bursa Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahneye koyduğu "Duvarların Ötesi" adlı oyun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Günleri’nde sahnelendi.

Genel Sanat Yönetmeni Bora Özkula, sekiz kişilik oyuncu kadrosuyla katıldıkları faaliyette sahneledikleri oyunun, Üsküdar’daki Musahipzade Celal Sahnesi'ni dolduran yaklaşık 300 kişi tarafından beğeniyle seyredildiğini söyledi. Bu yıl ikinci kez katıldıkları Gençlik Günleri'ni de değerlendiren Özkula, tiyatro sezonunun son günlerine denk gelmesine rağmen büyük bir seyirci kitlesi oluşturduğunu vurguladı. Çeşitli şehirlerden 25 tiyatro topluluğunun katıldığını anlatan Özkula, “Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu olarak iki yıldır oynadığımız, Turgut Özakman’ın eseri olan ‘Duvarların Ötesi’ adlı oyun, İstanbullu tiyatroseverler tarafından da beğeniyle izlendi. Sanatseverlerin ücretsiz faydalanabildiği bu etkinliği düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’na, sanata ve sanatçıya verdiği destek için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.