Dolar 32,6856
%0.08
Euro 35,4740
%0.08
Altın 2.500,020
%-0.46
Bist-100 10.914,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Gazilerin aziz vatana sadakati ölünceye kadar devam edecek'

'Gazilerin aziz vatana sadakati ölünceye kadar devam edecek'

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Hulusi Karakuz, şehitlerin nurlanmış, gazilerinse onurlandırılmış askerler olduğunu belirterek, "Gazilerin bu aziz vatana olan görev ve sadakatı, ölünceye kadar devam edecektir....

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 16:28
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Hulusi Karakuz, şehitlerin nurlanmış, gazilerinse onurlandırılmış askerler olduğunu belirterek, "Gazilerin bu aziz vatana olan görev ve sadakatı, ölünceye kadar devam edecektir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatacağımıza ant içtik." dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, Balıkesir'de de törenle kutlandı. Tören valilik, belediye başkanlığı, garnizon komutanlığı ve dernek adına Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Şube Başkanı Karakuz bir konuşma yaptı. Programın ardından Karakuz ile Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz, üyelerle birlikte Balıkesir Vali Vekili Nusret Şahin'i makamında ziyaret etti.

Kutlamalar kapsamında ayrıca Vali Vekili Şahin, Belediye Başkanı İsmail Ok, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır ile diğer protokol üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Balıkesir Görev ve Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti. Program, gaziler onuruna Otel Basri’de verilen öğle yemeğiyle devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.