Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Kara'ran Hayata 'Işık' tuttu

'Kara'ran Hayata 'Işık' tuttu

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Çay Mahallesi’ne berberlik yapan Buerger (Budama) hastası Orhan Kara’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 18.09.2012 - 14:50
 İZMİR-10 yıldır bu amansız hastalıkla mücadele eden Orhan Kara son bir yıldır ağrıları yüzünden sol ayak parmakları kesildi. Bacağına da doktorları kesilmesi kararı almasına rağmen karşı koyan Orhan Kara hayatını riske atarak Türkiye’de yasak olan ‘kök hücre nakli’ için umut ışığı arıyor.

Çay Mahallesi esnafları Orhan Kara ve aynı hastalığa yakalanan abi Hasan Kara’nın yurtdışında tedavi olarak sağlığına kavuşması için başlattığı mücadeleye en anlamlı destek MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’tan geldi. Orhan Kara’yı iş yerinde ziyaret eden Işık, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Buerger hastası Kara kardeşlerin tedavisi için maddi ve manevi destek bulmak için mücadele edeceğinin sözünü veren Işık, ekibi ile bir değerlendirme yaparak çalışmalarını hızlandıracak. Konuyla ilgili kısa bir konuşma yapan Işık, Orhan ve Hasan Kara kardeşlerimiz için Maddi manevi elimizden geleni yapacağız. Durumları gerçekten içler acısı. Bu hastalığı yenmesinde Kara kardeşlerin yanındayız’ diyerek Orhan ve Hasan’a bir nebze de olsa yüreğine su serpti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.