Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Kemer' gölünde yüzen bir otomobil!

'Kemer' gölünde yüzen bir otomobil!

Her yağmurda suyla dolan Kemer Alt Geçiti'nde bu kez ortaya çıkan tablo korkuttu. Aniden gelen suyla sürüklenen otomobilde bulunan aile görgü tanıklarının ifadesiyle güçlükle araçtan çıkabilirken geriye sadece tavanı gözüken bu otomobil kaldı

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 11:54
BÜNYAMİN DOBRUCALI / Haber servisi - İzmir'in kabusu haline gelen yağmur yine hayatı felç ettti. Kentin dört bir yanında özellikle sabah işe gitmek isteyenlerin büyük sıkıntı yaşamasına neden olan yağmur asıl darbeyi Kemer Alt Geçiti'nde verdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre alt geçite dolmaya başlayan suyun içinde yavaş yavaş ilerleyen araçlar sel halinde gelen suyla bir anda sürüklenmeye başladı. Araçların içinden ailelerin güçlükle kendilerini dışrı atabildiklerini belirten görgü tanıkları suyun içinde kaç araç kaldığını kimsenin bilmediğini savundu. İtfaiyenin suları boşaltmasının ardından suların içinde iki otomobil kaldığı anlaşıldı.  

SADECE TAVANI GÖZÜKEN OTOMOBİL
Yaşanan dehşet anlarının kanıtı gibi ortada duransa suyun içinde sadece tavanı gözüken bu otomobildi. Alt geçitin suyla dolmasının ardından yolun araç trafiğine kapatılması özellikle Buca ve Altındağ tarafından gelen sürücü ve yolcuları zor durumda bıraktı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.