Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6548
%0.06
Altın 2.914,190
%-0.25
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Miraç insanlık için yapılan mukaddes bir yolculuktur'

"Miraç insanlık için yapılan mukaddes bir yolculuktur"

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili'nin, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Muhammed (sav)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirtti. Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili mesajında...

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 12:13
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili'nin, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Muhammed (sav)'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirtti.

Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili mesajında şu ifadelere yer verdi: “Manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, üç aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandili'ne bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk vardır. Böyle mübarek gün ve gecelerin bugün eriştiği anlamları ihmal etmeksizin değerlendirmek gerekir. Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam alemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, İslam aleminin ve Türk milletinin mübarek Miraç Kandili'ni kutlarım.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.