Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Namlunun ucundayım' demişti:  Başkan Arda’ya ‘mermili’ tehdit

'Namlunun ucundayım' demişti: Başkan Arda’ya ‘mermili’ tehdit

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, daha önce Gaziemir Belediyesi’nde çalışan M.D. isimli şahıs tarafından tehdit edildi. M.D. isimli şahıs sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Başkan Arda’yı, “Çok güvenme koltuğuna Halil Arda bir mermi hesapları değiştirir” sözleriyle açık açık tehdit etti.

  • Ege Postası
  • 06.10.2020 - 16:30

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, daha önce belediyede çalışan M.D. isimli şahıs tarafından tehdit edildi. İşten çıkarılan M.D. isimli şahıs, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Arda’ya hitaben “Bir mermi hesapları değiştirir” ifadelerini kullandı. 

Yaklaşık altı ay önce işten çıkarılan M.D.'nin Sağlık Köyü’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre MD'nin, yaşlılara verilen protein mamalarını çalması güvenlik kameraları görüntüleriyle tespit edilmesinin ardından şahıs hakkında tutanak tutulup işten çıkarıldı. 
İşten çıkarıldıktan sonra birçok kez Başkan Arda’yı tehdit eden M.D., son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arda’yı açık açık tehdit etti.

M.D. paylaşımda, “ÇOK GÜVENME KOLTUĞUNA HALİL ARDA BİR MERMİ HESAPLARI DEĞİŞTİRİR” ifadelerini kullandı. 

“NAMLUNUN UCUNDAYIM” DEMİŞTİ

Dün gerçekleştirilen Gaziemir Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis toplantısı ikinci oturumunda konuşan Başkan Arda, “Sarnıç’ta 91 bin metrekarelik alanı geri almaya çalışıyorum. Bir defa bir şey konuştunuz m? Ben namlunun ucundayım şu anda. Bu kadar konuşmadan sonra eminim ona da karşınız. 91 bin metrekare yer verilmiş birisine yapılmış sözleşme taahhüdü yerine getirmemiş. Korumaya çalıştım kendisini. Bir restoran yapmış ‘al restoranın olduğu yerde 8 bin metrekare yer vereyim. Bahçe, park olarak kullan Sözleşmeyi revize edeyim’ dedim. ‘Piknik alanının eskisi gibi halka açayım’ dedim. Kabul etmiyor adam. Tehditlerle yürüyorum. Bir defa yanımda oldunuz mu” sözleriyle hayati tehlikesinin olduğunu ifade etmişti. 

Arda’nın sözlerinden birkaç saat sonra 22.30 sularında M.D. tehdit paylaşımını yaptığı öğrenildi.

Başkan Arda'nın kendisini tehdit eden kişi ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.