Dolar 34,0740
%-0.03
Euro 37,8883
%-0.04
Altın 2.815,480
%-0.03
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Palalı'nın avukatı: Müvekkilim hakkında ifadeye ilişkin yakalama kararı vardı

'Palalı'nın avukatı: Müvekkilim hakkında ifadeye ilişkin yakalama kararı vardı

Gezi olayları kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve yurt dışından döndükten sonra gözaltına alınan Sabri Çelebi’nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin görüntülere de yansıyan kadın ile ilgili mahkemede pişmanlığını dile...

  • Ege Postası
  • 29.08.2013 - 16:39
Gezi olayları kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve yurt dışından döndükten sonra gözaltına alınan Sabri Çelebi’nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin görüntülere de yansıyan kadın ile ilgili mahkemede pişmanlığını dile getirdiğini söyledi.

Kamuoyunda 'Palalı' olarak anılan Sabri Çelebi'nin avukatı Zafer Küçük, müvekkilinin hakkındaki yakalama kararının ifadesinin alınmasına yönelik olduğunu belirtti. Küçük, “Savunmasında dosya ile alakalı olarak ifadeleri de vardı. Sadece o bayanla alakalı olarak pişmanlığını dile getirdi. Diğerleriyle ilgili olarak da kendini savunma amacıyla yapıyor.” dedi.

Müvekkili hakkında yurt dışı çıkış yasağı bulunmadığını belirten Küçük, “Bu sadece ifadeye ilişkin bir yakalama kararıydı. Savunmaya ilişkin bir yakalama kararıydı. İfadesi alındı serbest bırakıldı. Aralık ayında da duruşması var.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.