Dolar 34,2691
%0.09
Euro 37,6687
%0.1
Altın 2.914,590
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Sarıgül'e bir yumruk attılar!

'Sarıgül'e bir yumruk attılar!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece'de yaptığı konuşmasında ''Hiçbir zaman ayrım yapmadan hizmet edeceğiz'' dedi.

  • Ege Postası
  • 27.02.2014 - 16:31
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün ile birlikte Büyükçekmeceli esnafı ziyaret etti.

'AYRIM YAPMADAN HİZMETE DEVAM'

Sarıgül, yaptığı konuşmasında, "Ayrımcılık yapmadan, başı açık olan kadınlarımıza da başı kapalı olan kadınlarımıza da hizmet edeceğiz. Camilerde, cemevlerinde, kiliselerde herkesin ibadetlerini istediği gibi yapabilecekleri bir ortam sağlayacağız. Hiçbir parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayıp, huzur ve mutluluğu yeniden getireceğiz. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün ile birlikte toprağımıza bağlı, inançlarımıza saygılı, Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkan herkesle omuz omuza vererek halk yolunda yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

'YILLAR ÖNCE SARIGÜL İÇİN TENEKEDEN TEYYARE DEDİLER'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık problemleri olduğu iddiaları üzerine Mustafa Sarıgül, "Sayın Başbakan’a Allah’tan sıhhat diliyorum. Hiç kimsenin sıhhatiyle oynamam. Hiç kimsenin sağlıyla ilgilenmem. Allah herkese sağlık ve sıhhat versin" diye konuştu. 

Mustafa Sarıgül, büyük bir azimle bu noktaya geldiğini ifade ederek, “Yıllar önce Sarıgül için ‘tenekeden teyyare’ dediler. Sarıgül’e bir yumruk attılar. Sarıgül yere düştü, çamurunu aldı, bismillah diyerek binasını yaptı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.