Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Türk partisi' BIG Partisi seçim startını verdi

'Türk partisi' BIG Partisi seçim startını verdi

Almanya'da 22 Eylül’de gerçekleşecek genel seçimlere Yenilik ve Adalet İçin Birlik (BIG) adlı partiden üç milletvekili adayı katılıyor. Bunlardan biri de Duisburg’dan Mümin Uluç. Seçimle ilgili konuşan Uluç, Türk seçmenin seçimlere...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 17:32
Almanya'da 22 Eylül’de gerçekleşecek genel seçimlere Yenilik ve Adalet İçin Birlik (BIG) adlı partiden üç milletvekili adayı katılıyor. Bunlardan biri de Duisburg’dan Mümin Uluç.

Seçimle ilgili konuşan Uluç, Türk seçmenin seçimlere katılmasının Almanya'nın demokrasisine katkıda bulunacağını ve toplumun içerisindeki çok sesliliğin getirdiği güzelliklerin yaşanmasına vesile olacağını söyledi. Kurucu üyelerinin ve üyelerinin yüzde sekseni Türklerden oluşan BIG’in özellikle Türklerin yoğun yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde başarılı olması bekleniyor. Uluç, göçmenleri anlamayan, onların hak ve hukuklarını gözetmeyen partilerin iyi gözlemlenmesi gerektiğini söyleyerek, Türklere bu seçimlere mutlaka katılma ve kendilerini temsil edecek partiyi destekleme çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.