Dolar 34,0926
%0.21
Euro 37,9417
%0.2
Altın 2.817,150
%-0.28
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
''Varlı gız kasıb oğlan'' Bakü'de

''Varlı gız kasıb oğlan'' Bakü'de

TRT'nin sevilen dizisi ''Zengin kız fakir oğlanda'' rol alan sanatçılar Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Bir alış veriş merkezinde düzenlenen buluşma izdihama sebep oldu. İzdiham dolayısıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen sanatçılar...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 11:55
TRT'nin sevilen dizisi ''Zengin kız fakir oğlanda'' rol alan sanatçılar Bakü'de hayranlarıyla buluştu. Bir alış veriş merkezinde düzenlenen buluşma izdihama sebep oldu. İzdiham dolayısıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen sanatçılar bol bol imza dağıttılar.
Dizide “Nurhan “ karakterini canlandıran Ufuk Özkan dizinin adını Azerbaycan diline tercüme ederek ''Azerbaycan'da 'varlı gız kasıb oğlan' çok seviliyormuş onun için geldik'' dedi. Ülkeye ilk kez geldiklerini belirten Özkan, daha geniş bir kadro ile gelmeyi düşündüklerini , ancak çekimler dolayısıyla dizide rol alan diğer arkadaşlarının kendilerine katılamadığını söyledi.
Dizide Kemal rolünü canlandıran Hüseyin Avni Danyal da Azerbaycan'la gelinen süreçte iki ülke sanatçılarının katılımıyla ortak bazı projelerin gerçekleştirilmesinin iyi olacağını söyledi.
Daha sonra ünlü sanatçılar uzun süre öncesinden sıraya giren hayranlarına imzalı fotoğraflarını verdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.