Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Yakında Başbakan'ı kaçıracaklar'

'Yakında Başbakan'ı kaçıracaklar'

MHP'li Vural, "Orman Çiftliğine götürecekler ormanı çok sevdiği için Recep Tayyip Erdoğan'ı" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2013 - 15:32
 MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakanlık yakınlarında şüpheli bir kişinin polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmesine ilişkin, "Yakında zaten Başbakan'ı kaçıracaklar milletten, hazırlanıyor ya çiftliğe götürüyorlar ya...Orman Çiftliğine götürecekler ormanı çok sevdiği için Recep Tayyip Erdoğan" dedi.
Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Meclis Başkanvekili Sadık Yakut'un "kız ve erkek öğrencilerin birlikte eğitim yaptırılmasını büyük bir yanlışlık olarak değerlendiriyorum" şeklindeki açıklamalarına ilişkin soruya Vural, şu yanıtı verdi:
"Birden bire kızlı erkekli öğrenci evleri şimdi kızlı erkekli eğitim yarın da iki Meclis olsun; kadın, erkek meclisi ayrılsın. İşyerleri de ayrılsın. Burada kameramanlar hepsi siz zaten erkek meclisini kurmuşsunuz, muhabirleri ayırmak lazım. Bu tartışmalar gerçek gündemi saptırmak için kullanılan bir malzeme. Asıl önemli olan Türkiye'de kendisine muhafazakar demokrat diyen bir iktidarın muhafazakar değerleri benimsemiş insanlar arasında artık bir ayrışma olduğunu görmek gerekiyor. Bugün yapılan adımlar ve tartışmalar muhafazakar değerlere sahip insanları ayrıştıran bir noktaya gitmiştir. Bir değer çatışması vardır."
Bir basın mensubunun, "Başbakanlığın önündeki yaya yolu açılmıştı. Bugün bir vatandaşı Başbakanlık korumaları şüphelendikleri için vurdular, ne diyorsunuz'" sorusuna Vural, "Oradan rahatlıkla geçebiliyor musunuz'" derken, "Yakında zaten Başbakan'ı kaçıracaklar milletten, hazırlanıyor ya çiftliğe götürüyorlar ya...Orman Çiftliğine götürecekler ormanı çok sevdiği için Recep Tayyip Erdoğan. Ormanı çok sevdiği için. Nasıl yapacaklar, önce vatandaşın girmesini engellemek istediler, engelliyorlar, şimdi de vatandaşın ulaşmasını engelleyecekler, taa çiftliğe kadar götürecekler" yanıtını verdi. (GERÇEK GÜNDEM)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.