Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Yesinler senin solculuğunu'

'Yesinler senin solculuğunu'

​İl Disiplin Kurulu üyesi Birol Soylu'nun açıklamalarına il Yöneticisi Niyazi Aslan'dan sert yanıt geldi. Arslan"sürekli devrim ve sosyalizm söylemleri ile insanların karşısına çıkıyor.Bu iddia ile ortaya çıkmış bir kişinin ulusalcı olarak bilinen bir adaya destek olması hangi sol ideolojide var, yesinler senin solculuğunu"diyerek tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2014 - 14:03
İZMİR - Kendisi Belediye başkan aday adayı olduğunda disiplin kurulu üyeliğinde neden istifa etmedi. Partimizin tüzüğünde böyle bir zorunluluk olmasa da siyasi etiklik açısından istifa etmesi gerekmez miydi.Bunu yapmayacaksın sonra kalkıp meclis üyesi neden aday oluyor diye eleştireceksin. Böyle çelişki olmaz.

'Birol Soylu'dan zehir zemberek açıklamalar'HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Kamuoyunda sürekli devrim ve sosyalizm söylemleri ile insanların karşısına çıkıyor.Bu iddia ile ortaya çıkmış bir kişinin ulusalcı olarak bilinen bir adaya destek olması hangi sol ideolojide var, bana bunu anlatsın.Yoksa sol geleneğin kuralları yeni dünya ya göre değişti bizim haberimiz mi yok. Hem sosyalist olacaksın hemde ulusalcı adaya destek vereceksin. Yesinler senin solculuğunu"

KOŞARAK ADAY ÇIKARACAKSIN
İlçe Başkanlığı yönetim kurulu istifaları ile düştükten sonra sen bu kentin Şehri abisi olan belediye başkanını yok sayacaksın, hiçbir fikrini almadan aday çıkaracaksın ondan sonra belediye başkanı neden müdalale ediyor diye konuşacaksın.

SEN OLMADIN DAHA FAZLA KONUŞMA
Konuşmasında "ben olsaydım, ben olsaydım" diye konuşuyor. Bu konuşmadan vazgeç sen olmadın. Belediye Başkanı olmadan bu kadar müdahale ediyorsun birde olsan ne yapardın çok merak ediyorum. diğer taraftan ise,  Açıklamasında  "Belediye Başkanlarımız lütfen ama lütfen örgütleri yönetmeyi bırakın, belediyeleri yönetin. Belediyelerde öyle güzel hizmetler yapın ki örgütlerde bunları halka anlatsın. Sizinle iftihar edelim, sizler yaptığınız hizmetler ile ilçeyi uçururken bizde sizi uçuralım." Ya Allah aşkına Birol Söyle ne zaman Çiğlili oldun seni Çiğli'de Harmandalı na bıraksak kaybolursun. 

"PARTİLİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Delege seçimlerinde Belediye Başkanımızın işe delegelerimizi alıyor diye açıklama yapıyor.  Belediye Başkanımız Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı seçildi. Burada delegele arkadaşlarımızı, ilçe yönetiminde bulunan arkadaşlarımızı yada yakınlarını işe almasın CHP'de disiplin kurulunda görev almış bir kişinin söylemesini hayretle karşılıyorum. Sayın Soylu bizim partili arkadaşlarımızı işe aldığımız için mutsuz olacak diye partili arkadaşlarımızı dışlayamayız. Partililerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu açıklamaları MHP'den ve AK Parti'den bir siyasetçi söylese anlarım bunun disiplin kurulunda görev yapmış bir kişinin söylemesi çok enteresan.  Sayın Soylu açıklamasında ayırımcılık yapanlar gitsin başkan partide siyaset yapsın diyor, eğer bizim partililerimizin işe alınmasında rahatsız sa gitsin başkan partide siyaset yapsın, o istese de istemese de biz Çiğli'de partililerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

TEHDİT OLAYI KOCAMAN BİR YALAN
Sayın Soylu maalesef medyada görünmeyi çok seven bir kişi, yani şov yapmayı seviyor. Açıklamasını okurken gündemde olabilmek için Çiğli Meclis üyemiz Hüseyin Kalkan'ın kendisini tehdit ettiğini söylemiş. Şimdi adama sormazlar mı kardeşim madem seni tehdit etti neden şikayet etmedin, hadi etmedin neden 10 gün sonra çıkıp kongreye bir gün kala bunu açıklıyorsun.Sayın Soylu, Kamuoyunda partimiz ile ilgili yaptığı açıklamalar ile  Disiplin kurulu üyesi olmasına rağmen kendisi disiplin suçlarını kendisi işliyor,"dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.