Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
15 Temmuz Demokrasi Kupası yarın başlıyor

15 Temmuz Demokrasi Kupası yarın başlıyor

İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı'nın (İZVAK) İzmir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile darbe girişimine tepki amacıyla düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Kupası, yarın saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.

  • Ege Postası
  • 10.08.2016 - 14:43

Son anda yapılan format değişikliği doğrultusunda, Altınordu, Göztepe, Karşıyaka ve Altay'ın yanı sıra İzmirsporlu futbolculardan oluşacak kırmızı ve beyaz takımların mücadelesine sahne olacak karşılaşma sonunda katılımcı tüm ekiplere kupa verilecek. Milli formalar ve Türk bayraklarıyla tribünlerden demokrasi şölenine ortak olacak futbolseverler maçı ücretsiz izleyecek.

Spor Toto'nun da desteklediği 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda hem sahada hem de tribünde birlik ve beraberlik mesajları verilecek. Seyircilerden özellikle günün anlam ve önemini dikkate alarak Türk bayrağı ve Atatürk temalı giysileri tercih etmeleri istendi. İZVAK yönetimi, tüm İzmir halkını organizasyona davet ederken, kulüp temsilcileri, "İzmir kulüpleri adına ülkemize demokrasi mesajı verelim. Renklerin kardeşliğini gösterelim. Karşılaşma milli maç havasında geçsin, ayyıldızın gücünü ortaya çıkaralım. Tüm Türkiye'deki birlik ve beraberlik tablosunu futbol sahasına yansıtalım" mesajları verdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.