Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
15 yıldır bitirilemeyen cami için yardım kampanyası başlatıldı

15 yıldır bitirilemeyen cami için yardım kampanyası başlatıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde 1998 yılında temeli atılan ve 15 yıldır inşaatı devam Hoca Ahmet Yesevi Camii’nin tamamlanması için ‘bir seccade de senden olun’ kampanyası başlatıldı.Ramazan ayı içerisinde açılması düşünülen cami...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 15:09
Adana’nın Kozan ilçesinde 1998 yılında temeli atılan ve 15 yıldır inşaatı devam Hoca Ahmet Yesevi Camii’nin tamamlanması için ‘bir seccade de senden olun’ kampanyası başlatıldı.

Ramazan ayı içerisinde açılması düşünülen cami inşaatının eksikliklerinin tamamlanması için başlatılan kampanya ile hayırsever vatandaşlardan yardım bekleniyor. Konu ile ilgili cami inşaatında bilgi veren Müftü Vekili İbrahim Öztürk; “Caminin inşaatı yaklaşık 15 senedir devam ediyor. İnşallah bu sene ibadete açmak istiyoruz. Ancak bir hayli paraya da ihtiyacımız olduğu için sahavet ehli Müslüman kardeşlerimizden yardım bekliyoruz. Kozanlı kardeşlerimizin az veya çok demeden mutlaka bir katkısı ve bir seccadesi olursa bu büyük mabet inşallah Ramazan ayında hizmete açılacak.” dedi.

5 bin kişilik caminin ilçenin gurur kaynağı olacağını ifade eden İbrahim Öztürk, “Kozanlıların bu hususta cömertliklerini, gereken ilgi ve alakayı göstereceklerine inanıyoruz. Müslüman kardeşlerimizin birini bin eylesin, azını çok eylesin, sağ salim inşallah Ramazan’a kavuştursun.” diye konuştu.

Caminin tamamlanması için başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyenlere seslenen Öztürk, “Cömert kardeşlerimizden istirhamımız Ziraat Bankası Kozan Şubemizin 727 37 58 nolu hesap numarasına yardımlarını yapabilirler. Cenab-ı Hak tüm hemşerilerimizin yardımlarını kabul eylesin.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.