Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
22 yıl hapsi istenen sürücü, sebep olduğu kazanın mağdurlarından özür diledi

22 yıl hapsi istenen sürücü, sebep olduğu kazanın mağdurlarından özür diledi

Adana’da düğüne giden araca çarparak bir kişinin ölümüne 5 kişinin da yaralanmasına neden olan şahıs mahkemede mağdurlardan özür dileyip tahliyesini istedi. 27 Nisanda yanındaki pazarlamacı arkadaşı 29 yaşındaki Zeliha Gezgin’in öldüğü...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 13:51
Adana’da düğüne giden araca çarparak bir kişinin ölümüne 5 kişinin da yaralanmasına neden olan şahıs mahkemede mağdurlardan özür dileyip tahliyesini istedi.

27 Nisanda yanındaki pazarlamacı arkadaşı 29 yaşındaki Zeliha Gezgin’in öldüğü 5 kişinin yaralandığını kazaya neden olan 33 yaşındaki Cumali Kirik, kazada suçlunun yola dökülen mıcır olduğunu söyleyerek, mağdurlardan özür diledi.

Kaza günü arkadaşı Zeliha Gezgin ile birlikte Dörtler Köyü Topalak Mevkii’ne gezmeye giden Cumali Kirik, alkol aldıktan sonra 01 DJ 053 plakalı otomobil Çatalan köprüsü yakınlarında düğününe giden Ümütcan Nazik yönetimindeki 01 NM 745 plakalı otomobile çarptı. Kazada, araca sıkışan Zeliha Gezgin ölürken, diğer otomobildeki 5 kişi ise yaralandı. 1.47 promil alkollü olduğu saptanıp tutuklanan Cumali Kirik, Adana 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan yargılanmaya başladı.

22 yıl 6 ay hapis cezası istenen Kirik, kazaya yola dökülen mıcırın neden olduğunu iddia etti. Mıcırlı yolda aracın kaydığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten Kirik, “Mıcır yüzünden üzücü kaza oldu. Arkadaşım Zeliha öldü, suçu günahı olmayan insanlar da yararlandı. Çok üzgünüm, tüm mağdurlardan özür diliyorum.” diyerek tahliyesini istedi.

Duruşmaya gelen, kazada ölen Zeliha Gezgin'in babası Reşit ve annesi Nadide Gezgin ile yaralanan Ümütcan, Nuri, Lütfiye, Sultan ve Seval Nazik sanık şoförden şikayetçi olup cezalandırılmasını istedi. Duruşma, sanık şoförün kusur durumunun tespiti için ileri bir tarihe ertelendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.