Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Zonguldak'ta kutlamalar kapsamında Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek çiçek takdim eden öğrenciler,...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 12:13
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Zonguldak'ta kutlamalar kapsamında Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek çiçek takdim eden öğrenciler, daha sonra Vali Ayyıldız’ın koltuğuna oturdu.

    Temsili Zonguldak Valisi olan Yayla İlkokulu 5. sınıf öğrencisi Efsa Şahin(11), yapılan bütün düzenlemelerde çocukların gözetilmesini istedi.

    Daha sonra Valilik Atatürk anıtı önünde toplanan öğrenci, öğretmen ve protokol üyelerinin katılımıyla bir tören gerçekleştirildi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrenciler, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız tarafından ödüllendirildi.

    Kutlamalar, İl Gençlik Merkezi Müdürlüğü Çocuk Orkestrası’nın sunumuyla devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.