Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kırıkkale'de kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kutlamalara AB Projesi...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 12:59
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanıyor. Kırıkkale'de kutlamalar, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Kutlamalara AB Projesi kapsamında Mustafa Necati İlk ve Ortaöğretim Okulu’na gelen Romanya, Avusturya ve İspanya’dan gelen misafirler de katıldı. Kutlama sırasında misafirler, Kırıkkale’ye ait şarkı ve türkülere oynayarak iştirak etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenlerde İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler şiir okudu. Program halk oyunları ekiplerinin folklor gösterileriyle ve öğrencilerin yöresel oyunlarıyla devam etti. Program sonunda protokol ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, asker erkan, il müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.