Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü…

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü…

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen resepsiyon başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde ve tüm dünyada zulmü son erdirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz"dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2017 - 20:55

Resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları, yüksek yargı organı başkanları, bakanlar, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların ile iş, sanat ve spor ve medya camiasının temsilcileri katıldı.

ERDOĞAN: MÜCADELEMİZ SÜRECEK

30 Ağustos resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuklara seslendi.

“Bölgemizde ve tüm dünyada zulmü son erdirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diyen Erdoğan “Bugün eğer dünyanın neresine gidersek gidelim Rabbim bizleri başımızı öne eğdirecek hatalardan muhafaza etsin. Bizleri Malazgirt Zaferi gibi 564. yıldönümüne ulaştığımız İstanbul’un fethi gibi ve işte bugün Dumlupınar Zaferi gibi başarılarla yükseltsin” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle dedi:

“Bumerang gibi bunlar dönüp zamanı gelip onları vuracak. Teknolojinin küreselleştiği bu dünyada terörü Ortadoğu’ya hapsedeceğini sananlar yanılıyor. 911 kilometre Suriye sınırında biz yaşıyoruz onlar değil. Her türlü tedbirimizi aldık. Fırat Kalkanı’nda ne yaptıysak aynı şekilde bu görevi ifa etmenin hazırlığı içindeyiz.

Son dört yıldır ardı arkası kesilmeden yapılan saldırılara rağmen mücadelemiz devam ediyor. Yılın ikinci çeyreği için yüzde 7’lik bir büyüme bekliyoruz. Uluslararası yatırımlar sürüyor. Artık Türkiye güvenli bir limandır. Türkiye dostlarına sadece faydası dokunmuş kendisine husumet besleyen ülkelere hayal kırıklığı yaşatmış bir ülkedir.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum. Görev yapmakta olan tüm askerlerimize selamlarımı gönderiyorum. Tüm şehitlerimizin ailesine şahsım ve milletim adına şükranlarını sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.