Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
30 ilçeye yönelik hazırladığı raporu genel merkeze sundu

30 ilçeye yönelik hazırladığı raporu genel merkeze sundu

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, 30 ilçe hakkında hazırladıkları raporu partisinin genel merkezine sundu. O raporda neler olduğunu ve yaptıklarını Egepostası’na anlatan Yüksel, görev verilirse yeniden başkan olmak istediğini söyledi. Genç Başkan Yüksel egepostası'na konuştu

  • Ege Postası
  • 25.10.2017 - 08:35

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, ilçe kongrelerinin ertelenmesinin ardından İzmir’in 30 ilçesine ziyaret atağı başlattı. İlçelerin yönetim kurulu toplantılarına katılan ve gittiği ilçelerin nabzını tutan Başkan Adil Yüksel, partisinin genel merkezine 30 ilçeye yönelik hazırladığı bir rapor da sundu.

HER İLÇENİN DURUMUNU GÖSTEREN RAPORLARI GENEL MERKEZE SUNDUK

Genel merkeze sundukları raporda her ilçenin ve yöneticilerinin gerçekleştirdiği tüm etkinlikler, gösterdikleri performans gibi başlıklar bulunduğunu kaydeden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, her ilçenin başarı durumlarını gösteren raporların genel merkez tarafından değerlendirileceğini söyledi.

30 İLÇEMİZİN KARNESİ GAYET BAŞARILI

Başkan Yüksel, “Genel merkezimize 30 ilçe hakkındaki raporlarımızı sunduk. Performansları, yaptıkları faaliyetleri içeren bir rapordu. 30 ilçemizin karnesi gayet başarılı. Aksaklık olan ilçeler vardır elbette. Ama büyütülecek şeyler değil. İş, eğitim durumu gibi nedenlerle daha az katılım gösterenler olmuştur. O kadar. Bizde başarısızlık durumu söz konusu değildir. Eksiklik olursa daha iyi yapabilecek arkadaşlar kongrede görevi devralacaktır zaten” diye konuştu.

30 YAŞINI DOLDURAN BAŞKANLARIN YERİNE YENİ İSİMLER ÖNERDİK

Raporda 30 ilçenin 12-13’ünde 30 yaşını dolduran başkanların bulunduğunu a belirttiklerini kaydeden Adil Yüksel, raporda bu isimlerin yerine gelebilecek isim önerileri de sunduklarını söyledi:

“Raporumuzda başarı dışında yaşla ilgili değişimler de var. 30 yaşını dolduran ilçe başkanlarımız var 30 yaşını dolduran. Yaklaşık 12-13 tanesi yaşını dolduruyor. Buralarda çalışmalarımız var. Genel merkeze isim önerilerde bulunduk. Teşkilattan şu arkadaşlarımız var, şunlar görev yapabilir diye. Önerdiğimiz isimler genel merkezde mülakata alınacaklar. Önce aday adaylığı söz konusu tabi. Arkasından genel merkez isimleri belirleyecek ve kongre süreci başlayacak.”

BAŞARILI BİR SÜREÇ ATLATTIK

AK Partilli gençlerin başkanı Adil Yüksel, görev süresi boyunca kent merkezi ve ilçelerde yoğun bir mesai süreci geçirdiğini, başta 15 Temmuz Darbe Girişimi ve 16 Nisan süreci olmak üzere birçok durumun üstesinden hakkıyla geldiklerini anlatarak, uygun bulunması durumunda bir dönem daha başkanlık yapmayı istediğini ancak takdirin genel merkezde olduğunu belirtti.

GENEL MERKEZİMİZİN VE İZMİR’DEKİ BÜYÜKLERİMİZİN TAKDİRİ

Adil Yüksel, yeniden başkanlığa yeşil ışık yakarak, “Genel merkezimizin ve İzmir’deki büyüklerimizin takdiri. Görev verilirse her zaman yeniden göreve hazırız. Nasip ve takdir diyelim” dedi.

721 BİN 411 MEKTUBU GENÇLERE İLK BİZ ULAŞTIRDIK

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Yüksel, Başbakanın gençlere 7 milyonu aşkın mektuptan İzmir’de dağıtılması hedeflenen 721 bin 411 mektubu Türkiye’de ilk kez bitiren teşkilat olduklarını da dile getirerek, yaptıkları hakkında şu bilgileri verdi:

“16 Nisan’da da Sayın Başbakanımızın 7 milyon küsur gence gönderdiği mektuplar vardı. Bu mektupların dağıtımını Türkiye’de İzmir olarak ilk biz bitirdik. 721 bin 411 gence elden biz ulaştırdık. Yine benim başkan olduğum süreçte yaşanan 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde 15 Temmuz gecesi ilin ve ilçelerin kapısını açan önce gençlerdi. 27 günlük nöbet sürecinde de her zaman en önde bulundular. Evet, broşürlerimiz vardı. 2 milyon 200 bin gazete dağıtımı gerçekleştirdik. Kafelerde pazarlarda her yerde dağıttık. Genç Kürsü programlarımız vardı. İzmir’e gelen 16 bakanımızla Genç Kürsü programı yaptık. İlçede bulunan tüm gençleri davet ettik buraya. İstedikleri soruları bakanlara ve milletvekillerine sorabildiler. Bu mektupları dağıttık. Web sitesi üzerinden anlık olarak takip ettik.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.