Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
40 apartman görevlisi birlikte tatil yaptı

40 apartman görevlisi birlikte tatil yaptı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 40 apartman görevlisini tatile gönderdi. Batıkent apartman görevlileri Amasra ve Safranbolu’da yoğun iş temposundan uzaklaşıp stres attı.Sabahın erken saatlerinde yola çıkan görevliler, Bolu Mengen’de köy kahvaltısıyla...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 10:24
Ankara Yenimahalle Belediyesi, 40 apartman görevlisini tatile gönderdi. Batıkent apartman görevlileri Amasra ve Safranbolu’da yoğun iş temposundan uzaklaşıp stres attı.
Sabahın erken saatlerinde yola çıkan görevliler, Bolu Mengen’de köy kahvaltısıyla güne başladı. Genci yaşlısı her yaş grubunun bir arada bulunduğu gezide güzel dostluklar kurulurken, görevliler Amasra ve Safranbolu’yu gezdi.
Denizi hayatlarında hiç görmeyenler denizle buluşurken, diğerleri de tatil yerlerini gezerek ailelerine hediyelik eşya aldı.
Yolcular, Amasra’da balık yiyip, Safranbolu’da özel Türk kahvesini içerek günün yorgunluğunu attı. Kardelen Mahalle Muhtarı Ali Coşkunyürek’in Yenimahalle Belediyesi’ne talebi üzerine düzenlenen gezide Coşkunyürek, “Apartman görevlileri çok yoruluyorlar. Onların üstlerindeki yükü biraz daha azaltmak ve içlerinde hiç tatil yapmayanlara tatil imkanı sunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a çok teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.