Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
6 bin kişi CHP'nin kahvaltısında buluştu

6 bin kişi CHP'nin kahvaltısında buluştu

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'nın Mimkent'te düzenlediği kahvaltıda yaklaşık 6 bin kişi bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, birlik bve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında vatandaşları AKP'yer karşı mücadele etmek için CHP saflarına davet etti. Manduz, hedeflerinin 2014 Yerel seçimlerinde tüm büyükşehir belediyelerini kazanacaklarını da iddia etti.

  • Ege Postası
  • 28.10.2013 - 10:20
İZMİR- CHP Karabağlşar İlçe Başkanlığı'nın Karabağlar Belediyesi Esentepe Mimkent spor tesislerinde düzenlediği kahvaltı gövde gösterisine döndü. Esentepe, General Kazım Özalp, Muaammer Akar, Poligon, Fahrettin Altay, Üçkuyular ve Esenyalı Mahallerinde oturan yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı kahvaltıda CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Milletvekili Hülya Güven,ü CHP Parti Meclisi üyeleri Seniye Nazik Işık, Berrin Gürçay Dilekçi, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, Belediye Başkan aday adayları da hazır bulundu.

Karabağlar İlçe Başkanlığı ve mahalle çalışma gruplarının görevli olduğu kahvaltı sonrası konuşma yapan Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kahvaltıya katılan vatyandaşlara teşekkür eden Manduz, 12 yıldır ülkeyi sömüren, işsizliği had safhaya çıkaran, vatandaşına her türlü zulmü reva gören ve Cumhuriyet değerlerini yok etmeyi kendine öncelikli görev edinmiş bir iktidar var. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu iktidara karşı mücadelemizde sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. Sizlerle omuz omuza vererek bu iktidarı alaşağı edeceğiz” dedi.

Artık İzmirle yetinmeyeceğiz
Hedeflerinin Türkiye genelinde iktidar olduğunun da altını çizen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz şöyle devam etti;
“Artık İzmir ile yetinmeyeceğiz. Siz halkımızdan aldığımız güç ile hep beraber hareket ederek halkın iktidarını kuracağız. İzmir'den yayılan ışık ile İstanbul, Ankara, Adana, Bursa başta olmak üzere tüm büyükşehir belediyelerini kazanarak aydınlık bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bu yolda birlikte hareket etmek istiyoruz. Sizleri CHP çatısı altında bir araya gelerek gericiliğin sembolü olan AKP İktidarı'na karşı mücadele etmeye davet ediyorum.”

Halkla buluşmaya devam edeceğiz

Daha önce Karabağlar bölgesindeki mahalleler ile Aydın mahallesi Parkı, Eskiizmir Bçölgesindeki mahalleliler ile Kartal Parkı'nda bir araya geldiklerini de hatırlatan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, “Vatandaşın ayağına giderek onlarla ekmeğimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Dsüzenlediğimiz her topğlantı bir öncekinden daha büyük bir kitle topluyor. Haslkımız CHP'yi bir umut olarak görüyor. Bizde bu ilgiye ve teveccühü boşa çıkarmayacapğız. Halkımız ile bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Kemal'in askerlerinden neden rahatsızsınız'
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise son dönemde tartışmaya açılan “Mustafa kemal'in Askerleri” konusuna değinerek, “Mıustafa Kemal'in askerlerinden neden rahatsızlık duyuyorla? Mustafa kemal'in askeri demek onun gösterdiği yolda giderek çağdaş muassır medeniyetler seviyesine ulaşmaya çalışmak demektir. Ülkemizin kurucusu olan Ulu Önderimiz Atatürk'ünm yolundan gitmekten neden rahatsızlık duyuyorsunuz. Atatürk ve türk kelimesinden neden rahatsızsını? Türklük bir etnik kimliği ifade etmiyor. Türklük birlik ve beraberliğin sembolüdür. Bunun için vardır. Bunu mişlliyetçilik ve kjafatasçılık olarak nitelendirmek yanlıştır. Aslında sorun Tüğrklük değildir. Sorun kafalarındaki yanlış bakış ve yanlış zhniyettir” dedi.

Gezi ruhu ile çalışıyoruz
Türkiye'de son dönemde siyasette yeni bir hava yakalanbdığına da dikkat çeken CHP İl Başkanı Engin; “Türküye'nin 78 vilayetinde sokağa çıkan bir gençlik var. Ülkenin yanlış yönetildiğini ve yaşanan baskı ve dikta uygulamalarına karşı çıkan bir ruh var. Bizlerde Gezi Ruhu ile hareket ederek çalışacağız ve tüm Türkiye'de iktidar olacağız” diye konuştu.

Ülke 11 yıldır işgal altında
CHP Parti Meclis üyesi Seniye Nazik Işık ise Türkiye'nin 11 yıldır işga l altında olduğunu iddia ederek, “Türkiye 11 yıldır AKP işgali altında karanlığa gidiyor. Bu tehlikeli gidişata dur diyecek ve Türkiye2yi yeniden kalkındırarak ve geliştirerek, çağdaş birhale getirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bu gidişe dur demek ve çağdaş aydınlık yarınlara ulaşmak için sürdürdüğümüz mücadelemiz sizlerin desteğiyle her geçen gün daha da büyüyor. Burada mahalle mahalle başlatılan bu mücadele ile bu işgale son vereceğimize inanıyorum. Sizlerle beraber bunu başaracağız. Bugün gösterdiğiniz birlik ve beraberlik ile 30 Mart sabahı bu gerici iktidarı sandıklara gömeceğiz. Bu yolda biz destek olan tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum” dedi.

CHP'ye yoğun katılım
Bu arada kahvaltı sonrası katılımcı vatandaşlardan CHP'ye üye olmak için yoğun talep oluştu. Butaleplerin çokluğu üzerine 30 kadarına katılımcıları temsilen sembolik olarak CHP rozeti takılırken geri kalanların üye olması için Karabağlar İlçe Başkanlığı'nda katılım töreni düzenleneceği öğrenildi.

Mahalleliye özel teşekkür
Öte yandan Karabağlar Belediyesi Esentepe Mimkent spor tesislerinde düzenlenen kahvaltının hazırlık çaklışmalarına destek veren 50 kadar mahalle sakinine özel teşekkür eden CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, “Düzenlediğimiz kahvaltının hazırlık çalışmalarında parti örgütümüze destek veren mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Bu kahvaltı birlikte çalışmanın en güzel örneği oldu” dedi.

Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet
Bu arada Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, İlçe Örgütü'nün 28 Ekim Pazartesi(Bugün) düzenleyeceği Cumhuriyet Yürüyüşü'ne tüm Karabağlar halkını davet etti. Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile yapılacak yürüyüş Üçkuyular Tansaş önünden başlayarak Üçyol'da bulunan Uğur Mumcu Parkı'na kadar devam edecek. Meşalelerinde yakılacağı yürüyüş sonunda Gezi Direnişi'ne de destek veren Bando Soul Grubu'nun konser verecek.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.