Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
9 Eylül’de istifa depremi

9 Eylül’de istifa depremi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin çıkardığı “9 Eylül Gazetesi” istifa haberleriyle sarsıldı. Genel Yayın Yönetmeni Cafer Yarkent , Yayın Yönetmeni Yardımcısı İbrahim Irmak ve Yayın Koordinatörü Murat Kılıçarı’nın gazetedeki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2012 - 16:27

EGE POSTASI- HABER SERVİSİ/ İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘gazetecilerin çıkardığı gazete’ olarak yayın hayatına sunduğu 9 Eylül Gazetesi kadronun tepe isimlerinin istifa haberleriyle ufak çaplı şok yaşadı. Farklı mizanpajıyla dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede İzmir basınında belli bir yere oturan gazetede Genel Yayın Yönetmeni Cafer Yarkent , Yayın Yönetmeni Yardımcısı İbrahim Irmak ve Yayın Koordinatörü Murat Kılıçarı’nın gazetedeki görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.

Cafer Yarkent’in ilk göreve başlarken Atilla Sertel’le bu yılın sonuna kadar anlaştığı ve sürenin bitimine yakın, yollarını ayırmaya karar verdiği öne sürüldü. Yarkent’in, İzmir’de yeni çıkmaya başlayacak olan bir gazetenin temsilcisi olarak anlaştığı ve Murat Kılıçarı’yla, İbrahim Irmak’ı da yanında götüreceği iddiaları kulislerde konuşuluyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.