Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD ve Rusya elçiliği önünde 'sema' gösterili protesto

ABD ve Rusya elçiliği önünde 'sema' gösterili protesto

Başkent'te, Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi üyeleri, Rusya ve ABD Büyükelçiliği önünde, ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin’in olası savaşı durdurması için ‘Semazenli’ protesto gösterisi düzenledi. Grup...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 13:30
Başkent'te, Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi üyeleri, Rusya ve ABD Büyükelçiliği önünde, ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin’in olası savaşı durdurması için ‘Semazenli’ protesto gösterisi düzenledi.

Grup üyeleri, önce Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği önüne geldi. Bazı dövizler taşıyan grup üyeleri, Putin’e yazılmış ‘Savaşı durdurun’ temalı mektubu elçiliğin posta kutusuna attı. Grupta bulunan iki küçük semazen kız çocuğu burada ‘sema’ gösterisi yaptı. Yapılan kısa açıklamanın ardından grup üyeleri buradan ABD elçiliğine geçti. Grup, elçilik önüne çocukları ve barışı simgeleyen beyaz çelenk bıraktı. Minik semazenler burada da ‘sema’ gösterisi yaptı. Herkesin ailesinin bulunduğu belirtilen açıklamada, Suriye’de binlerce çocuğun öldüğü, savaşın durdurulması istendi. Savaş karşıtı grup, Obama’ya yazmış oldukları mektubu elçilik görevlilerine teslim edip, buradan ayrıldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.