Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AGİD üyeleri 'Mavi Tur' ile stres attı

AGİD üyeleri 'Mavi Tur' ile stres attı

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nin (AGİD) geleneksel olarak düzenlediği ‘Mavi Tur’ organizasyonunun 7’ncisi gerçekleştirildi.     Sabah kahvaltısını Cennet-Cehennem yolu üzerindeki Yörük çadırında yapan...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 13:01
Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nin (AGİD) geleneksel olarak düzenlediği ‘Mavi Tur’ organizasyonunun 7’ncisi gerçekleştirildi.

    Sabah kahvaltısını Cennet-Cehennem yolu üzerindeki Yörük çadırında yapan işadamları, Susanoğlu sahilinden tekneyle açıldı. Altınorfoz Koyu ve Akyar’da demirleyen işadamları Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya başkanlığındaki dalış ekibi eşliğinde su altında keşif yaptı. Bol bol yüzen işadamları öğleden sonra Kızkalesi’ne geçti. Burada, Banana (muz) ve Parasailing’e (deniz paraşütü) binen işadamları keyifli anlar yaşadı. Deniz paraşütüne binerek Kızkalesi üzerinde tur atan Dernek Başkanı Seyfettin Alpat gökyüzünde AGİD Bayrağı açarak üyelerine sürpriz yaptı. Kent ekonomisinin yanı sıra ülke ekonomisine de önemli katkılar sunan AGİD, düzenlediği sosyal etkinliklerle de üyeleri arasında dayanışmayı sağlayarak birlikteliği pekiştirmeyi sağlıyor.

    ‘Mavi Tur’ organizasyonunun işadamlarına moral kazandırdığını ifade eden Başkan Seyfettin Alpat, “Biz, büyük bir aileyiz. 940 üyemiz var. Bu tür etkinliklerde, gün boyu birlikte olan işadamlarımız hem stres atıyor hem de bol bol sohbet ederek bilgi birikimlerini paylaşıyor. Ramazan ayı sonrasında bir kez daha tur düzenleyeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.