Dolar 32,5408
%0.08
Euro 35,1183
%0.41
Altın 2.465,540
%1.23
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti 43.Genişletişmiş İl Divan Toplantısı'nda Gezi Parkı olayları kınandı

AK Parti 43.Genişletişmiş İl Divan Toplantısı'nda Gezi Parkı olayları kınandı

AK Parti Samsun İl Başkanlı tarafından düzenlenen 43.Genişletişmiş İl Divan Toplantısı partilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Atakum ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kent Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 15:51
AK Parti Samsun İl Başkanlı tarafından düzenlenen 43.Genişletişmiş İl Divan Toplantısı partilerin yoğun katılımıyla yapıldı.

Atakum ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kent Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Alev Dedegil’in yanı sıra, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Tülay Bakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fuat Köktaş, Gezi Parkı üzerinden ülkeyi bölmeye ve kargaşa çıkartmak isteyenleri eleştirdi. Gezi Parkı olayları kapsamında yapılan saldırıları kınadığını vurgulayan Başkan Fuat Köktaş, "Bu senaryoları geçmişte de gördük, yaşadık. Kardeş kavgalarına şahit olduk. Sokaklar yine kaoslarla dolmuştu. Fakat vatana, millete hiç bir faydası olmadığı gibi oyuna gelinerek, ülkemiz, gençlerimiz, demokrasimiz zarar görmüştür. Son günlerde yaşanan olaylar eğer gerçekten ağaç olayı ve çevre bilinci ise biz iktidarımız boyunca çevremize her zaman duyarlı davrandık. Gerek yeni çevre düzenlemeleri, gerekse çevreye duyarlı makine ekipmanlarını hep kriter olarak belirledik. Biz daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi daha fazla insan hakkı derken, hizmet etmeye çalıştığımız il, ilçe teşkilat binalarımızın taşla, sopalarla, demir parçaları ile içki şişeleri ile ağaç bahane edilerek saldırıya uğramasını şiddetle kınıyor, yapanlara da el vicdan diyorum. Panzer, TOMA ve polis kalkanı arkasında hizmet etmeye çalışmanın acısını da ta yüreğimizde, damarlarımızda hissediyoruz." dedi.

Etkinlik, belediye başkanlarının konuşmasıyla devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.