Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli'de bir ilke imza attı

AK Parti Çiğli'de bir ilke imza attı

Türkiye genelinde, AK Parti Çiğli Kadın Kolları, ilk defa bir ilçe danışma meclis toplantısına ev sahipliği yaparak bu alanda bir ilk ' e imza attılar.

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 17:36
İZMİR- Çiğli AK Parti kadın kolları bşk. Nadire BOYACIOĞLU ' nun başkanlığında kadın kollarınca düzenlenen bu etkinliğe, AK Parti İzmir il kadın kolları bşk. Özen KIZILIRMAK, AK Parti Çiğli ilçe bşk. Adnan YILMAZ yanısıra AK Parti İzmir miletvekilleri Hamza DAĞ ve İlknur DENİZLİ katılmışlardır. Çiğli AK Parti kadın kolları bşk. Nadire BOYACIOĞLU 'nun açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkarak konuşan Çiğli AK Parti ilçe bşk. Adnan YILMAZ yaptığı konuşmada ;

ÇİĞLİ' YE ÇOK ŞEYLER KAZANDIRDIĞIMA İNANIYORUM

Ekibimle beraber göreve geleli 2 yıl kadar oldu bu süreçde Çiğli ye çok şeyler kazandırdığıma inanıyorum. İlk günlerde çok sıkıntı çekmemize rağmen ilk icraatımız olan 80 konutluk TOKİ projesi bizi çok sevindirdi. 1800 müracaat içinden 80 tanesi engelli ve muhtaç ailelere verildi, onların ilk günkü heyecanlarını hala unutamıyorum,devletin sıcak şevkatini onlara hissettirdik. 1993 yılında ilçe olan ve bugüne kadar bir hükümet konağı olmayan Çiğli ye yapılması planlanan hükümet konağı projesini 2013 programına aldırdık, sene sonunda temelini atacağız. Kaymakamlık lojmanı inşaatına başlandı,nasip olursa bayramdan sonra kaymakamımız burada oturacak, bunlar partili büyüklerimizin girişimleri ile oluyor. 400 yataklı hastanenin temelini geçen yıl attık 2014 haziran ayında inşallah açacağız,yakın zamanda 1200 kişilik devlete ait yurt kiralanması için girişimde bulunduk, Katip Çelebi üniversitesinin diş hekimliği dekanlığının bazı bölümlerinide kampüse dahil etmeyi planlıyoruz. Sürekli salı ve perşembe günleri halk günleri yapıyoruz,vatandaşların sorunu ile yakından ilgileniyoruz,mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor, tüm birimlerimizle yerel seçimlere hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sandık çalışmalarında % 97 lere gelmiş bulunuyoruz, burada bir hile yok alın teri var. Konuyu AKP,CHP,MHP olarak düşünmeyelim,karşımızdaki kişiyi dinleyelim,bizde ona kendi düşüncelerimizi anlatalım, tahriklere meydan vermeyelim. Bakın Malatyada ki davulcu konusu dile getirilerek binamızı taşladılar,ses bombası attılar, İstanbulda ki gezi olayları ile bizim alakamız olmadığı halde bunu bahane ederek arkadaşlarımızın emeği ile kurduğumuz yeni binamızı heba ettiler. Bunu yapanlar AK Partiyi tanıyan insanlar değil,sosyal yaramız olan çocuklarımızı iyi yetiştiremediğimizden dolayı çok ucuz ve basit şeylere yönlendirilen kardeşlerimiz yapmıştır. Bunlar bizim çocuklarımızdır ama bunları yönlendirenler çok profosyonel kişiler, burada özellikle eğitimde bizlere çok büyük görevler düşüyor,gelen arkadaşlara sahip çıkıp onlara yardımcı olalım. dedi.

Hamza DAĞ;
“HEDEFİMİZ ÖNÜMÜZDE Kİ YEREL VE GENEL SEÇİMLERDİR”

Kadın kollarının yapmış olduğu ve İzmi rde bir ilk olan bu meclis toplantısından çok memnun oldum, inşallah devamını yaparız.Hedefimiz önümüzde ki yerel ve sonrada genel seçimlerdir,bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Aday kim olursa olsun mühim olan AK Parti bayrağının büyükşehir ve ilçe belediyelerine dikilmesidir. AK Parti belediyeciliğinden mahrum olan ve bundan ençok zarar gören İzmir halkıdır. İzmirde en çok duyduğum söz İzmirin bir köy olduğu sözüdür,bunu düzeltecek olan biziz,seçimi kadınlar kazanır bunu her zaman söylüyorum,bir olmak diri olmak zorundayız

Aziz KOCAOĞLU CHP den aday gösterilmezse AK Partiden aday olacakmış gibi sözler duyuyoruz,biz kısacası seçimi kazanalımda ne olursa olsun diye düşünmüyoruz.Aynı tas aynı hamam devam ettiği sürece İzmirde AK Parti belediyeyi alsa ne olur almasa ne olur,biz bunu istemiyoruz.Böyle beceriksiz bir yapıyla devam edeceksek belediyenin AK Partili olmasının bir anlamı yoktur. Biz belediyeyi kazandığımızda hem büyük şehirde hem ilçelerde bir farklılık yaratmak amacındayız ve bunu başaracağız. Kimse spekülasyona girmesin,bizim içimizde belediye başkanlığı yapacak onlarca insan vardır. dedi.

İlknur DENİZLİ ;
“YAKIN YIKIN BİZ SIFIRDAN YİNE YAPARIZ”

İlk defa böyle bir etkinliğin İzmirde hemde Çiğlide olması çok önemlidir,AK Partinin Çiğlideki başarılarında kadın kollarının çok katkısı olduğuna inanıyorum.Öncelikle Çiğlililere geçmiş olsun ve bir daha büyük acılar yaşanmasın diyorum.Şunu söylüyorum; “ yakın,yıkın biz sıfırdan yine yaparız. “,Halkın ve hakkın sizden yana olması sizlere o enerjiyi veriyor. Seçimlerde kadınlarımızı meclis üyesi hatta belediye başkanı olarak görmek istiyorum.Kadın kotasını kabul ediyorum ama seçilemeyecek sıralara kadınların konmasının bir anlamı yok. Gelin bunun yerine fermuar sistemi yapalım,bir kadın bir erkek koyalım.Bunu belki her bölgede yapamayız ama Karşıyaka, Konak ve Çiğli gibi ilçelerde rahatlıkla yapabiliriz,bununlada örnek oluruz. Erkeklerden koltuğu almak zordur onun için onlar bir çalışıyorsa kadın olarak sizlerin on çalışması gerekir. Doğru bir strateji benimsersek hem yerel seçimler, hem cumhurbaşkanlığı seçimi hemde genel seçimlerde başarılı oluruz. Ben 2014 ün çok farklı olacağına inanıyorum bunu neden söylüyorum iki nedenden dolayı söylüyorum : 1.Bizim farklı oluşumuz ve farklı çalışmamız, 2. CHP. Anlayışı ve yönetimi ile İzmir in bir yere varamayacağının İzmirlilerce anlaşılmış olmasıdır. 5 yıldır İzmirde ne değişti ' Hatta son 10 yılda hiçbir şey değişmedi.Herkes ileri giderken biz ağır aksak gidiyoruz. Artık İzmir in koşan bir başkana ihtiyacı var,bununda AK Parti olduğuna inanıyorum. AK Parti hizmeti insan için yaparken, CHP. Hizmeti iş olarak görüyor. Biz bu anlayışı kendi içimizden çıkaracağız kadrolarımızla bu anlayışı değiştireceğiz dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.