Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir 45. İl Danışma Meclisi toplanıyor

AK Parti İzmir 45. İl Danışma Meclisi toplanıyor

AK Parti İzmir 45. İl Danışma Meclisi Toplantısı, 7 Temmuz 2013 Pazar günü Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 13:09
AK Parti İzmir 45. İl Danışma Meclisi Toplantısı, 7 Temmuz 2013 Pazar günü Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katılması beklenen toplantı, saat 10.00’da başlayacak.

AK Parti’nin istişare kültüründen beslenen bir siyasi parti olduğunu belirten İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, “Danışma meclisi toplantıları, fikir alışverişlerinde bulunduğumuz ve partimiz için olmazsa olmaz toplantılarımızdandır. AK Parti hareketi, geleceğe istişare ederek yürüyen bir siyasi harekettir. Parti içi istişare mekanizmalarını çalıştırma noktasındaki başarısıyla rakiplerince bile örnek alınan bir siyasi harekettir. AK Parti İl Danışma meclisleri parti kurucuları, eski ve yeni milletvekilleri, eski ve yeni yöneticiler, belediye başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri gibi partiyle ilişkilenmiş herkesin kendini rahatlıkla ifade edebildiği bir zemindir.” dedi.

Ramazandan önce son İzmir İl Danışma Meclisi toplantısını yaptıklarını söyleyen Kaya, "Ramazan ayında teşkilatlarımızı dolu dolu bir program bekliyor. Gönül sofrası iftar programları, sokak iftarları, vefa iftarları, çatkapı iftar programları ve sahur programlarıyla teşkilat mensuplarımız vatandaşlarla buluşacak. Toplantıda, bu programlar hakkında da teşkilat mensuplarımıza bilgilendirmelerde bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.