Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 2 ilçeye başkan atandı

AK Parti İzmir'de 2 ilçeye başkan atandı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda değişim rüzgarı sürüyor. Bergama'da Sabit Sarıçayır'ın yerine Hasan Şahin atanırken, Kınık'ta Arif Uyar'ın yerine ise eski İlçe Başkanı Sami Mollaahmet yeniden atandı.

  • Ege Postası
  • 27.07.2024 - 11:35
  • Güncelleme: 27.07.2024 - 13:04

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda değişim rüzgarı sürüyor. Kiraz ve Seferihisar ile başlayan değişim Kınık ve Bergama ilçeleriyle devam etti.

Dün Genel Merkez'de yapılan çalışmalar neticesinde Bergama İlçe Başkanlığına Hasan Şahin, Kınık İlçe Başkanlığına da Sami Mollaahmet atandı.

KINIK

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın resmi X hesabından yapılan Kınık açıklamasında; "Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. @erkankandemir'in tensipleri ile Kınık İlçe Başkanlığına Sn. Sami Mollaahmet atanmıştır. 

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sn. Arif Uyar’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz." denildi.

BERGAMA

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın resmi X hesabından yapılan Bergama açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. @erkankandemir'in tensipleri ile Bergama İlçe Başkanlığına Sn. Hasan Şahin atanmıştır. 

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sn. Sabit Sarıçayır’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.