Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' seferberlik

AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' seferberlik

AK Parti İzmir Teşkilatı gözler Cumartesi’ye çevrildi. İzmir’den aday gösterilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, adeta miting havasında Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılanacak. Bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısı da havalimanında yapılacak. İl binasında toplantı üstüne toplantı yapılırken, gündem Cumartesi günkü programlar, seçim kampanyası ve strateji. AK Parti İzmir'de toplantı üstüne toplantı

  • Ege Postası
  • 22.09.2015 - 15:04
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de bayram programı netleşti. İl binasında yoğun bir program mesaisi yaşanmaya başladı. 

YILDIRIM KARŞILANACAK
7 Haziran’da 3 dönem kuralı nedeniyle İzmir'de aday listelerinde yer alamayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ın, 1 Kasım için yeniden aday listelerinde olmasıyla motive olan İzmir Teşkilatı, Cumartesi günü Yıldırım’ı Adnan Menderes Havalimanı’nda mini miting havasında karşılayacak.

BAYRAMLAŞMA VE TANITIM YAPILACAK
Havalimanında adaylarda hazır bulunacak. Aday tanıtımı ve bayramlaşma töreni de havalimanında yapılacak. Daha sonra adaylar  konvoy halinde üstü açık seçim otobüsünde ilk olarak Küçük Menderes Havzası’ndaki ilçeleri dolaşacak. Burada meydanlarda konuşma yapacak ve çalışmaları anlatacak.


YOĞUN TOPLANTI MESAİSİ
Öte yandan il binasında toplantı üstüne toplantı yapılıyor. İl Başkanı Bülent Delican ilk olarak ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. TDelican daha sonra milletvekili adaylarıyla ilçe başkanlarının da katılımıyla ayrı bir toplantı daha yaptı. Toplantılarda Cumartesi günkü programlar dışında  seçim kampanyası ve stratejisi de konuşuldu. Toplantılarda İl SKM Başkanı Bilal Doğan’da hazır bulundu. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.