Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de gençlik temayülünde kimler öne çıktı'

AK Parti İzmir'de gençlik temayülünde kimler öne çıktı'

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı'nın istifa etmesinin ardından yeni başkan için temayül yapıldı.Temayülde sürpriz isimler öne çıkarken, Genel Merkez koridorlarında başkanlık için ana kademe il yöneticisi Melih Bingöl'ün ismi konuşuluyor. Yeni gençlik kolu başkanı için temayül yoklaması

  • Ege Postası
  • 19.01.2016 - 12:19
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı istifa ederken, istifası yeni bir isim atanana kadar işleme sokulmadı.

TEMAYÜL YAPILDI
Genel Merkez yeni başlan için düğmeye basarken AK Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Burak Güngör, İl Başkanlığı'nda İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

KİMLER ÇIKTI'
Yapılan temayülde Aliağa İlçe Başkanı Yasin Keskin, Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın,Tire İlçe Başkanı Efdal Gül,Gaziemir Belediyesi Eski Başkanı Adnan Yüksel'in oğlu Adil Yüksel,Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek , il yöneticisi Melih Bingöl ve Ahmet Atılgan'ın isimlerinin öne çıktığı öğrenildi.

GENEL MERKEZ'DE BİNGÖL İSMİ
Öte yandan ana kademe il yöneticisi Melih Bingöl'ün isminin gençlik kolu başkanlığı için Genel Merkez'e iletildiği öğrenildi. Geçmişte il yönetiminde görev alması,STK'larla olan iyi diyaloğu ve teşkilat içinde sevilmesi nedeniyle Genel Merkez'in Bingöl ismi üstünde durduğu öne sürüldü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.