Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de gözler o isimde ama...

AK Parti İzmir'de gözler o isimde ama...

AK Parti’nin İzmir adayı Bakan Binali Yıldırım’ın İstanbul'dan profesyonel isimleri propaganda sürecinde İzmir'e getirecek olması gözleri 2011 genel seçimlerini İzmir'de koordine eden ve başarının ‘görünmez kahramanı’ olarak anılan İsmail Hakkı Turunç'a çevirdi. Teşkilatların İzmir’e gelecek beklentisinde olduğu Turunç’un Antalya’da partinin Büyükşehir adayı Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in seçim kampanyasında görev alacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 25.12.2013 - 15:44
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2 Ocak’ta İzmir’e gelip seçim çalışmalarına başlaması bekleniyor.
Yıldırım’ın İstanbul'dan profesyonel isimleri propaganda sürecinde İzmir'e getirecek olması gözleri 2011 genel seçimlerini İzmir'de koordine eden İsmail Hakkı Turunç'a çevirdi.

TEŞKİLAT SEVİYOR

AK Parti’nin 2011’de İzmir'de yüzde 37'lik oy oranıyla 11 ilçede birinci parti çıkmasında büyük pay sahibi olan, koordineli çalışma ve seçmenle sıcak ilişkiler kurulması nedeniyle ilçe teşkilatları tarafından da çok sevilen Turunç’un 2014 sürecinde İzmir’de görev alabileceği dillendiriliyordu.


ANTALYA’DA GÖREV YAPACAK

Turunç’un 2014 yerel seçim sürecindeki adresi belli oldu. Turunç’un Antalya’da partinin Büyükşehir adayı Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in seçim kampanyasında görev alacağı öğrenildi. Turunç daha önce de Antalya’da Mehmet Ali Şahin‘in seçim kampanyasında da aktif rol almıştı.

TEŞKİLATLAR ADAYLARLA KAPI KAPI DOLAŞMALI
Turunç, geçtiğimiz aylarda Ege Postası’na yaptığı açıklamada seçim sürecinde görev alacağı ilin belli olmadığını ifade etmiş, İzmir’de görev alması halinde kentin dokusunu ve seçmen profilini bilmesinin bir avantaj olduğunu söylemişti. Turunç İzmir’e yönelikte seçim taktiği vermiş ve, “ İzmir’de bir Büyükşehir ve 30 ilçe var. Her ilçe belediyesinin yerel hizmetlerle ilgili artıları eksileri var. Projeleri var ortaya koyduğu başaramadığı projeler... Proje bazında adaylar iyi tespit yapmalı. Yapılamayan çalışmaları kamuoyuyla paylaşmalı. Adaylar yerel hizmetlerin ve sosyal projelerin arttırılmasına yönelik strateji izlemeli İnsanlara değer vermek lazım. Sarılmak lazım. Tebessüm göstermek lazım. İnsanlar adam yerine konulmak ister. Teşkilatlar adaylarla birlikte sahada olmalı. Adayları kapı kapı dolaştırmalı. Yorucu bir çalışma ancak netice alacağınız bir çalışma olur” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.