Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi!

AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi!

AK Parti İzmir'de, başkan ve yönetimlerinin istifalarının alındığı Bergama, Bayraklı ve Karabağlar'a yönelik Genel Merkez düğmeye bastı. Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Köse, İzmir'e geldi. Köse, il başkanı Delican'la birlikte 3 ilçede çalışma yapacak. AK Parti'de Genel Merkez düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 05.09.2016 - 11:31

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de hareketlilik yaşanıyor.

Genel Merkezi’nin İzmir il başkanlığı ile koordineli yürüttüğü çalışma sonrasında Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü ve Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz’ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifalarını alması sonrası gözler yerlerine atanacak isimlerde.

KÖSE İZMİR'E GELDİ!

Bu doğrultuda Genel Merkez düğmeye bastı. AK Parti Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Köse, İzmir'e geldi. Köse, İl Başkanı Bülent Delican'la birlikte Bayraklı, Bergama ve Karabağlar'a gidecek, teşkilat üyeleriyle görüşmeler yapacak. 

Köse, ilçe teşkilatının durumuyla ilgili bilgi alacak, ilçe başkanı olacak isim için teşkilatın fikrini soracak. Köse, ilçe yönetimini, meclis üyelerini, kadın ve gençik kollarını yönetimini tek tek dinleyecek.

BAYRAM'DAN ÖNCE ATANACAK

Bu hafta sonuna kadar yeni başkan ve yönetimlerin atanacağı belirtildi.
Bayraklı'da, İsmail Sarı, Ali Kökoğuz, Tanfer Kemerli, Bilal Kırpınar, Çağlar Haspolat, Halil Polat gibi isimler başkanlık için anılıyor.

Karabağlar'da ise, Bünyamin Demir, Aykut Dikencik, Kadir Uçar, Selim Seymenoğlu, Sinan Demirci gibi isimler konuşuluyor.

Bergama'da Hakan Koştu, Ahmet Dağdelen'in ismi geçiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.