Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de yerel zirve!

AK Parti İzmir'de yerel zirve!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yeni haftaya belediye başkanları toplantısıyla başladı. İl başkanları toplantısı için Ankara'ya gidecek olan Delican, başkanların Başkent'te gündeme getirilmesini istedikleri proje ve sorunları dinledi. AK Parti İzmir'de Delican'dan yerel zirve!

  • Ege Postası
  • 14.11.2016 - 14:51

EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, haftaya belediye başkanları ile koordinasyon toplantısı yaparak başladı.

Delican, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile bir araya geldi. 

Toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe de hazır bulundu.  

Delican, başkanlardan alanda yaşanan sıkıntıları dinledi. Belediye başkanlarına devam eden projelerin bitirilmesine ağırlık vermeleri noktasında direktifler verdi.

DELİCAN: SAHA SORUNLARINI DİNLEDİK
Delican, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Belediye başkanlarımızla istişare yaptık. Ankara'da takip edilmesi, yapılması gereken konular hakkında konuştuk. Saha sorunlarını dinledik. İzmir'in nabzını sadece ilçe başkanrımızla vekillerimizle değil belediye başkanlarımızla da tutuyoruz. Gayet verimli bir toplantı oldu. Projelerini kısa zamanda yerine getirmelerini istedik. Zaten canla başla çalışıyorlar. Bizim yapabileceğimiz ne varsa bu konuda fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir'le ilgili sıkıntıları var. Bunları da gerekli yerlere ileteceğiz. İl başkanları toplantısı var Ankara'da...Başkanlarımızın sıkıntılarını önerilerini Ankara'da dile getireceğim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.